Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da sabah sporu çok sevildi

Her yaşta sporu ve sporcuyu desteklemek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu sahile getirdi. 3 eğitici personel eşliğinde haftanın 4 günü spor yapan Karşıyakalılar uygulamadan memnun kaldı.
Karşıyaka'da sabah sporu çok sevildi
Haberler / Spor
14 Nisan 2015 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi, sporu özendirmek ve Karşıyakalıların güne sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak amacıyla 'Sabah Sporu' uygulaması başlattı. Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen spor etkinliklerine, güne zinde başlamak isteyen -her yaştan- Karşıyakalılar da büyük ilgi gösterdi.



AEROBİK, STEP, AÇMA-GERME

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 3 eğitici personel eşliğinde açma - germe, aerobik ve step yapma fırsatı bulan Karşıyakalılar, hem temiz hava almanın hem de ücretsiz spor yapmanın keyfini yaşadı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde de başlatılan Sabah Sporu uygulamasının, talep olması halinde ilçenin diğer merkezlerinde de uygulanacağı belirtildi.


HERKESİ BEKLİYORUZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Her yaşta sporcuyu ve her branşta sporu destekliyoruz. Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah sporumuza bekliyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası