Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da sahne kadınların

Karşıyaka'da yakalanan başarıyı önümüzdeki yerel seçim de devam ettirmek isteyen ilçe örgütünün en büyük kozu kadın kolları olacak. Karşıyakalı kadınlar yeni dönemde 'artı 1' sloganı ile mahallelerde yer alacak.
Karşıyaka'da sahne kadınların
Haberler / İzmir
27 Temmuz 2012 Cuma 17:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- CHP Karşıyaka Kadın Kolları, seçim startını verdi. İlçe Binası'nda düzenlenen toplantıda partinin politikaları ve stratejileri hakkında kadınlara bilgiler verildi. İlçe Başkanı Adnan Alabay, Kadından Sorumlu Başkan Yardımcısı Binnaz Dizlek ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Sema İzgür'ün bilgilendirme yaptığı toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi.

YAZIN TİŞÖRT KIŞIN FULAR

Karşıyaka'da yakalanan başarıyı önümüzdeki yerel seçim de devam ettirmek isteyen ilçe örgütünün en büyük kozu kadın kolları olacak. Karşıyakalı kadınlar yeni dönemde 'artı 1' sloganı ile sokaklarda yer alacak. Üzerlerinde 'artı 1'in yazacağı  kırmızı ve beyaz renkteki tişörtlerde (Haydi sende katıl,kurtuluşa katıl, güç ver, el ver,bir şey yapmalı ama ne', Karşıyakalı özgür kal,durma katıl destek ol 'gibi farklı sloganlar yer alacak. Partili kadınlar bu tişörtleri mahalle çalışmalarında giyecek ve isteyen herkese dağıtacak. Kadınlar sıcak günlerin sona ermesinin ardından ise kırmızı fular ile sokaklarda yer alacak ve parti çalışmalarını sürdürecek. Kırmızı renkteki fular özellikle sonbahar ve kış aylarında CHP'li kadınların boynunda yer alacak. Her bir fularda  Atatürk resmi ve farklı bir mesaj yer alacak. Her iki çalışmada da ana amaç partiye üye katılımını arttırmak ve parti çalışmalarını vatandaşa anlatmak.

KÜTÜPHANE KURULACAK

CHP Karşıyaka'da kadınların stratejisi mahalle odaklı olacak. Partinin ilçede diğer mahallere göre daha az oy aldığı Örnekköy, Şemikler ve İmbatlı gibi mahallere ağırlık verilecek. Partili kadınlar bulundukları mahallelerdeki sıkıntıları ve yardıma muhtaç vatandaşları belirleyip ilçe örgütüne aktaracak. Ayrıca İlçe binasında kurulacak kütüphane ile kadınların bilgilendirilmesi sağlanacak.

"AKP AVUCUNU YALAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte partide kadın kollarının çok daha önemli bir noktaya geldiğini belirten Karşıyaka  İlçe Başkanı Adnan Alabay, " Her zaman gurur duyduğum kadınlarımıza yerel seçim sürecinde yine çok ihtiyacımız var. Bizim arkamızda siz olduğunuz süreci AKP her zaman avucunu yalar." dedi.

"HERKESE İHTİYACIMIZ VAR"

Kadın Kolları İlçe Başkan Sema İzgür ise, " Yerel seçimlerde bundan önce nasıl çalışıyorsak aynı şevkle çalışmamızı sürdüreceğiz. Kadın kollarında yönetimde yer alsın almasın bütün kadınlarımız eşittir ve herkese ihtiyacımız var. Partimizin büyük başarı yakaladığı Karşıyaka'da bu başarıyı daha da yükseltmek için bize büyük görev düşüyor" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası