Ege Postası
Geri

Karşıyaka'dan G.Saray'a büyük suçlama

Karşıyaka 'Tribün terörü suçlamaları tek taraflı değildir. Bunu başlatan da Galatasaray'dır" dedi.
Karşıyaka'dan G.Saray'a büyük suçlama
Haberler / Spor
13 Aralık 2012 Perşembe 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Basketbol Şubesi, geçen hafta oynanan Pınar Karşıyaka-Galatasaray Medical Park maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak, ''tribün terörü'' suçlamalarının tek taraflı olmadığını, olayların Galatasaraylı taraftarlar tarafından ateşlendiğini iddia etti.

GALİBİYETİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR
Yapılan yazılı açıklamada, İzmir'de geçen hafta sonu oynanan lig maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olayların Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer tarafından ''tribün terörü'' olarak yorumlandığı belirtilerek, Pınar Karşıyaka'nın galibiyetine gölge düşürme çabası içine girildiği ileri sürüldü.
Müsabakada pankart açılması ve sahaya konfeti atılmasının oyuncu ve taraftarlara zarar vermediği ve emniyete intikal eden bir olay yaşanmadığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

HOLİGANİZME KARŞIYIZ

''Maç sona erdiğinde Galatasaray takımı ve tüm taraftarları gayet güvenli bir şekilde salondan ayrılmışlardır. Biz de Pınar Karşıyaka olarak tribünlerde holiganizme karşı olduğumuzu, şiddete yönlendiren herhangi bir olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtmek isteriz.

G.SARAYLI TARAFTARLAR BOMBA ATTI

Televizyon yayınlarında da açıkça görülen ve salonda bulunan TBF yetkililerinin bizzat tanıklık ettiği bir olaya dikkat çekmek isteriz. Karşıyaka yedek kulübesinin arkasında yerleşen Galatasaray taraftarlarının atmış olduğu patlayıcı ses bombaları, oyuncularımızın ayaklarına kadar gelip patlamıştır. Bu durumda ortaya sürülen bu tribün terörü suçlamaları tek taraflı değildir. Hatta bu olaylar, bizzat Galatasaray taraftarları tarafından ateşlenmiştir.''
Açıklamada tekerlekli sandalye basketbol karşılaşmasında çıkan olaylar hatırlatılarak, ''Galatasaray Kulübü taraftarlarının, spor terörünün ne olduğunu tüm dünyaya gösterdiği'' iddia edildi.
''Bizim görüşümüz, Galatasaray Medical Park basketbol takımının, Türk basketbolunun en köklü kulüplerinden birine ve bu kulübün eşsiz taraftarlarına karşı alınan mağlubiyeti artık içine sindirebilmesi yönündedir'' denilen açıklamada ayrıca, maç sırasında açılan pankartın eleştiri konusu olmasına da dikkat çekilerek, Galatasaray Kulübü'nün de benzeri pankartlar açtığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası