Ege Postası
Geri

Karşıyaka'dan üçlü kıskaç

TFF 3. Lig'e düştükten sonra iç transferde 9 futbolcunun ardından kaptan Mustafa Aşan'la da yeniden anlaşan Karşıyaka, 3 isimle daha bu hafta sözleşme yenilemek istiyor. Tayfun ve Hakan'la pazarlıkları son aşamaya gelen Kaf-Kaf, Abdülhamit'le de masaya oturacak. TFF 2. Lig'den kulüplerle görüşen Metin'den ise henüz geri dönüş olmadı.
Karşıyaka'dan üçlü kıskaç
Haberler / Spor
24 Haziran 2018 Pazar 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kulüpten 4 yıldır biriken 700 bin TL'lik alacağında yarı yarıya indirim yapmayı kabul ederek kalmayı seçen Mustafa Aşan, "Karşıyaka'ya olan sevgim nedeniyle büyük fedakarlık yaptım. Küçük pürüzler giderildikten sonra resmi imzayı en geç salı günü atarız. Benim kalmamdan sonra henüz sözleşme yenilemeyen takım arkadaşlarımın da imza atacağını düşünüyorum" dedi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası