Ege Postası
Geri

Karşıyaka geçmişe sünger çekecek

Karşıyaka gözünü cumartesi günü oynanacak Düzcespor maçına çevirdi. Kaf-Kaf, dördüncü basamakta yer alan rakibini de mağlup ederse hem şampiyonluk hem de ikincilik yarışında büyük oranda saf dışı bırakacak.
Karşıyaka geçmişe sünger çekecek
Haberler / Spor
27 Şubat 2025 Perşembe 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

3'üncü Lig 1'inci Grup'ta hafta içinde peşinat taksidi ve hakediş beklentisindeki futbolcularının yaptığı 2 günlük antrenman boykotu krizini tatlıya bağlayan Karşıyaka gözünü cumartesi günü oynanacak Düzcespor maçına çevirdi.

Grupta 7 maçtır bileği bükülmeyen ikinci sıradaki Kaf-Kaf, dördüncü basamakta yer alan rakibini de mağlup ederse hem şampiyonluk hem de ikincilik yarışında büyük oranda saf dışı bırakacak. Ligde bitime 10 maç kala sorunları rafa kaldırıp maçlara konsantre olmaya çalışan Kaf-Kaf'ta oyuncularla bir araya gelen Başkan İlker Ergüllü ve şube yönetimi, takımı prim ödemeleriyle motive etmeye çalışacak. Karşıyaka'da taraftarlar da cumartesi günü maç için Alsancak Stadı'na önceki yıllarda olduğu gibi omuz omuza gidecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası