Ege Postası
Geri

Karşıyaka iç transferde beklemede

Sözleşmeleri biten Tayfun, Abdülhamit, Hakan ve Metin'le henüz anlaşamayan Karşıyaka'da futbol şube başkanı Hakan Çeliker, fire vermek istemediklerini söyledi. 
Karşıyaka iç transferde beklemede
Haberler / Spor
13 Haziran 2018 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3'üncü Lig'e düştükten sonra 9 futbolcuyla sözleşme yenileyen, sözleşmeleri biten Tayfun, Abdülhamit, Hakan ve Metin'le henüz anlaşamayan Karşıyaka'da futbol şube başkanı Hakan Çeliker, fire vermek istemediklerini söyledi.

Oyunculara verdikleri sözlerin arkasında olduklarını belirten Çeliker, "Sözleşme yenilediğimiz isimlerin alacaklarını kapatıyoruz. Fedakarlık yapıyoruz, futbolcularımızdan da bir miktar fedakarlık bekliyoruz. Bayramdan sonra görüşmelere yeniden başlayacağız" dedi. Yeşil-kırmızılılarda sözleşmesi biten gurbetçi futbolcu Mahmut'un Almanya'da alt liglerden bir kulüple söz kestiği öğrenilirken, Mustafa Aşan ise askerlik engeli nedeniyle 3'üncü Lig'e forma giyemeyecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası