Ege Postası
Geri

Karşıyaka, ilk yenilgisini aldı

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, zirve yarışı verdiği Turgutluspor’a evinde 1-0 kaybedince hem bu sezonki ilk yenilgisini aldı hem de liderliği Manisa temsilcisine kaptırdı.
Karşıyaka, ilk yenilgisini aldı
Haberler / Spor
2 Ekim 2023 Pazartesi 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yeni sezona 3’te 3 yaparak giren Karşıyaka, liderlik yarışı verdiği Turgutluspor’a evinde 1-0 kaybedince hüsrana uğradı. Dolu tribünler önünde oynanan maçta yeşil-kırmızılılar, bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, liderliği de Turgutluspor’a kaptırdı. Karşıyaka 9 puanda kalırken, Turgutluspor ise haftayı 10 puanla birinci sırada tamamladı. Gelecek hafta Karşıyaka, Batman Petrolspor’a konuk olacakken, Turgutluspor ise evinde Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayacak. Manisa temsilcisinin evindeki müsabakada takılması, yeşil-kırmızılıların zorlu Batman deplasmanında 3 puanla dönmesi halinde liderlik tekrar el değiştirecek.

Öte yandan iki ekip, 2019-2020 sezonunda Antalya'da oynanan play-off finalinde de karşı karşıya gelmiş ve seri penaltılara giden müsabakayı Turgutluspor kazanarak TFF 2. Lig’e çıkmayı başarmıştı.



Tribünlerde 7 bin taraftar yer aldı

arşıyakalı taraftarlar, bu sezonun genelinde olduğu gibi Turgutluspor maçında da tribünleri boş bırakmadı. Maçı 7 bin 53 biletli taraftar takip etti. Yeşil-kırmızılılar, 90 dakika boyunca tezahüratlar eşliğinde takımlarını destekledi. Konuk ekip Turgutluspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümü büyük oranda doldurdu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası