Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın derdi gol

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 31 Ağustos Cumartesi günü karşı karşıya geleceği Büyükçekmece Tepecik deplasmanıyla sezona başlayacak olan Karşıyaka, oynadığı 7 hazırlık maçının 4'ünde ağları sarsamadı.
Karşıyaka'nın derdi gol
Haberler / Spor
21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaf-Kaf, 7 maçta 5 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Nazilli Belediyespor, Muğlaspor, Menemenspor ve Şagadam maçlarında gol atamayan Karşıyaka, Kastamonuspor'u 2-1'lik skorla geçti. Menemenspor'a 1-0, Somaspor'a da 3-2 yenilen İzmir ekibi Yozgatspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşıyaka'da hazırlık döneminde Hakan Kuş (2), Arif, Namık Barış ve Görkem gol atan isimler oldu. Yeşil-kırmızılılar, son hazırlık maçını ise Cuma günü Torbalıspor'la oynayacak.

ONUR GÜMÜŞHANESPOR'DA

Karşıyaka'da sözleşmesi bittikten sonra yeni teklif götürülmeyen Onur Kıntaş, 2'nci Lig ekibi Gümüşhanespor'la anlaştı. Yeşil-kırmızılılarda altyapıdan yetişen ve 2013 yılından bu yana A takımda forma giyen Onur, yeni takımının Erzurum kampına katıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası