Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın hayali erken bitti

Spor Toto 2. Lig'de 55 milyon TL borç yükü, güncel mali sorunlar ve transfer yasağına rağmen ayakta kalmaya çalışan Karşıyaka'nın teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay'ı getirme hayali suya düştü.
Karşıyaka'nın hayali erken bitti
Haberler / Spor
7 Haziran 2017 Çarşamba 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tecrübeli teknik adam, Başkan Mutlu Altuğ'un teklifi ve görüşmeyi doğruladığı saatlerde son Türkiye Kupası şampiyonu, Süper Lig temsilcisi Atiker Konyaspor'la sözleşme imzaladı. Altyapı ve A takımda tam yetkiyle görev yapacak bir teknik adamla anlaşmak isteyen Karşıyaka'nın bu gelişme üzerine Tugay Kerimoğlu ve Bülent Korkmaz isimlerini gündeme aldığı iddia edildi.

Geçen sezon teknik direktör olarak başarılı bir grafik çizen Atilla Güneş ise suskunluğunu bozmadı. Güneş'in de sistemin içinde kalmasını istediklerini söyleyen Altuğ, "Yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig'den teklif almasına rağmen projelerimize sıcak baktı. Hatta yardımcılarını İzmir'e gönderip tesislerimizi gezdirdi. Bir kaç gün içinde imza atmayı beklerken Atiker Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın ayrılması, takımın yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olması gibi nedenlerle bu kulüple anlaştığını duyduk" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası