Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın kozu kadro

TFF 3'üncü Lig'de transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayıp takımı iç transferde sözleşme yenileyen isimlerle altyapıdan A takım potansiyeline sahip gençlerden kuran Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadronun birbirini iyi tanımasına güveniyor.
Karşıyaka'nın kozu kadro
Haberler / Spor
11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son 2 yıldır transfer yasaklısı olan kulüpte iç transferde şimdiye kadar sözleşme yenilenen 12 futbolcu, 3 sezondur birlikte oynuyor. 

Altyapıdan geçen sezon as kadroya monte edilen Doğukan, Görkem, İlyas, Mahir gibi gençler, TFF 2'nci Lig'de son haftalarda şans bulup kendilerini A takımda kanıtladı. Düştüğü alt ligde uyum sorunu yaşamayacak bir kadroyla yola çıkan yeşil-kırmızılılar sezon öncesi antrenmanlara rakiplerinden de 1 hafta önce başlamanın avantajını da kullanmak istiyor. Karşıyaka'da geçen sezonki kadrodan Tayfun, Mahmut ve Altınordu'ya transfer olan Erhan ayrılırken Abdülhamit'in sözleşme yenilemesi bekleniyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası