Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya Acar'dan 1 milyon 240 bin TL

KARŞIYAKA'da perşembe günü gerçekleşecek olağan genel kurul öncesi destek verdiği başkan adayı Ali Erten ve camianın önemli isimlerinden Nazım Torbaoğlu'yla hafta sonunda bir araya gelerek transfer yasağını kaldırma sözü veren iş adamı Erdal Acar, sözünü tuttu. Karşıyaka'nın transfer yasağının kalkması için dev destek
Karşıyaka'ya Acar'dan 1 milyon 240 bin TL
Haberler / Spor
18 Mayıs 2015 Pazartesi 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka'ya transfer yasağı getiren eski futbolcular Tiago ve Baykal Can'ın dosyalarıyla ilgili kulüpten yetki alan Acar, Futbol Federasyonu'na 1 milyon 240 bin TL'lik borcu yatırdı. Yeşil kırmızılılar, transfer döneminde baş ağrıtacak en önemli sorundan erkenden kurtuldu. Acar, Karşıyaka'nın Süper Lig'e çıkması için her türlü katkıyı vereceğini açıklamıştı.



Erdal Acar'ın transfer yasağını kaldırmak için verdiği desteğin yalnız ilk hamle olduğunu söyleyen Ali Erten, şöyle dedi:

"Nazım Torbaoğlu'yla birlikte kendisinden böyle bir somut adım, iyi niyet jesti istemiştik. Karşılık beklemeden tarihi bir hamle yaptı. Kafalardaki soru işaretlerini de kaldırdı. Böyle bir kaynak devre arasında kulübümüzün elinde olsaydı yasak kaldırılır, yapılacak transferle takım Süper Lig yarışını sürdürürdü. Kendisi futbol şubemizin sponsor adayıdır. Kongreyi kazanırsak vereceği destek daha somut hale gelecek. Kongre sonrası Acar'la görüşmeleri şeffaf bir zeminde sürdüreceğiz." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası