Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya iki müjde

Karşıyaka yönetimi, sözleşmesi sona eren stoperleri İbrahim Kaş ve Abdülhamit Yıldız'la da el sıkıştı. İki futbolcunun yarın Davraz kampına katılması beklenirken, kurmaylar Yeni Malatyaspor'la görüşen orta saha oyuncusu Mahmut Temür'le de anlaşmaya çalışıyor.
Karşıyaka'ya iki müjde
Haberler / Spor
2 Ağustos 2016 Salı 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İkinci Lig'e düştükten sonra yaklaşık 3.5 milyon TL borcunu ödeyip transfer yasağını kaldırmak için gerekli kaynağı bulamayan ve takım kurabilmek için geçen sezon kadrosunda yer alan tecrübeli futbolcularla yeniden anlaşma yoluna giden Karşıyaka yönetimi, sözleşmesi sona eren stoperleri İbrahim Kaş ve Abdülhamit Yıldız'la da el sıkıştı. İki futbolcunun yarın Davraz kampına katılması beklenirken, kurmaylar Yeni Malatyaspor'la görüşen orta saha oyuncusu Mahmut Temür'le de anlaşmaya çalışıyor. 

Mustafa Aşan'la daha önce sözleşme yenileyen yeşil kırmızılı yönetim, önümüzdekie günlerde kaleci Behram ve golcü Can Erdem'le de yeniden masaya oturacak. 

Yarın kampa gidip teknik direktör Soner Tolungüç'le görüşecek Başkan Mutlu Altuğ, göreve geldiklerinde yasağı kaldırma sözü vermediklerini hatırlatarak, "Buna rağmen yaptığımız görüşmeler sonrası bu konuda umutlandık. Ama darbe girişimi her şeyi alt üst etti. Geçen sezon kadromuzda yer alan futbolcularla mayıs ayında anlaşsak yüksek rakamlar ödeyecektik. Şimdi daha düşük ücretlerle anlaşmaya çalışacağız" dedi. 

Mutlu Altuğ, yasak kalkmadığı için istifa sinyali vernen Soner Tolungüç'le ilgili problem olmadığını belirterek, "Antrenmanlar başlamadan önce hocamızla yasak kalksa da kalkmasa da birlikte yola devam kararı almıştık. Bizim açımızdan bir sıkıntı yok" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası