Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya potada yeni sponsor

Geçtiğimiz sezon sponsoru sürpsiz şekilde ayrıldığı için sezon boyunca sıkıntı yaşayan Karşıyaka, yeni sezon öncesi sponsorluk anlaşmaları yapmaya başladı.
Karşıyaka'ya potada yeni sponsor
Haberler / Spor
14 Ağustos 2025 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Süper Ligi'nde 26 yıllık isim sponsoru sürpriz şekilde ayrıldığı için geçen sezon boyunca sıkıntı yaşayıp, kurduğu iddialı kadroyu da kaybedince küme düşmekten camianın desteğiyle kurtulan Karşıyaka yeni sezon öncesi sponsorluk anlaşmaları yapmaya başladı. Yeşil-kırmızılılarda forma tedariği ve bilet şirketi anlaşmaları yapan, bilet firmasından gelen 20 milyon TL'lik peşin kaynakla FIBA'daki transfer yasağını kaldıran yönetim formaya sırt sponsoru buldu.

KADRO'YA 7 YENİ TRANSFER

Anlaşmaya varılan uluslararası lojistik firması yeni sezonda Karşıyaka'nın basketbol formasının sırtında ve salonda faul atış alanında bulunacak. Dağılan kadrosunu 7 transferle güçlendirerek yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-kırmızılılarda ana sponsor görüşmeleri de devam ediyor. Salondaki reklam alanları ve reklam panolarından da önemli gelir elde etmeyi planlayan Karşıyaka, kombine biletler ve VIP kartları da önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kombine ve tribün gelirinin önemli kısmı anlaşmalı bilet firmasının olacak.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası