Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya sevindirici haber

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) sevindirici haber geldi.
Karşıyaka'ya sevindirici haber
Haberler / Spor
18 Ağustos 2017 Cuma 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil kırmızılıların TFF 1'inci Lig'den düştüğü 2015-16 sezonunda takımda forma giyen Ömer Can Sokullu'nun geçen hafta görülen alacak davasında, o dönemki yönetici Devrim Acar'ın avukatı, müvekkilinin futbolcuya verdiği ancak miktarı açıklanmayan şahsi senetleri de kulübün ödemesini talep etti. Kulübü temsilen duruşmada yer alan Avukat Onur Keleş, Futbol Federasyonu'na gönderdikleri resmi sözleşmede böyle bir rakam bulunmadığını söyleyerek itiraz etti. Kurul, Karşıyaka'nın itirazını yerinde bularak Acar'ın talebini reddetti.

2015-16 sezonunun ilk yarısında yönetimde yer alan Devrim Acar, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapıp Erdal Acar'ın talimatıyla o sezon futbolculara imzalayıp verdiği senetlerin ödenmediğini, kendisine icra ve haciz işlemleri başlatıldığını duyurdu. Devrim Acar, bu konuda Erdal Acar'la görüşme talebinin sonuçsuz kaldığını, yönetimlerin de soruna çözüm bulamadığını belirtti.

Karşıyaka'ya 2015-16 sezonu başında sponsor olan Erdal Acar, kulübe 9 milyon 128 bin TL nakit bağış yaptı. Acar'ıan o yıl futbolculara sözleşmedeki rakamlar haricinde 4 milyon 296 bin TL bireysel ödeme taahhüdünde bulunduğu açıklanmıştı. 

Karşıyakalı masterler Midilli yolcusu

Karşıyakalı masterler, yarın Yunanistan'ın Midilli Adası'nda Pallesviakos Veteran Kulübü ile dostluk maçı oynayacak.

Yeşil kırmızılı kafilede eski futbolculardan Muharrem Dirik, Recep Umut, Ülgen Durak, Hasan Eryiğit, Tufan Apaydın gibi isimlerin yanı sıra Teknik Direktör Atilla Güneş, Başkan Mutlu Altuğ ve bazı yöneticiler yer alacak. Sabah saat 09.00'da Ayvalık'tan hareket edecek feribotla Midilli'ye geçecek Karşıyakalıları adada Yunan kulübünün yöneticileri karşılayacak.

Kallonis Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak maçın ardından ev sahibi yöneticiler, Karşıyaka kafilesine Molivos'ta yemek verecek. Pazar günü ise Agia Paraskevi'de Lesvos Saniye Zeytinyağı Üretim Müzesi gezecek.

Karşıyaka Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüceışık, "İki halkın dost ve kardeş olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz" diye konuştu. 1930-1955 yılları arasında sıkça karşı karşıya gelen iki takım, uzun bir aradan sonra geçen sene İzmir'de dostluk maçı oynamıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası