Ege Postası
Geri

Karşıyaka yay gibi

KARŞIYAKA'da haftalardır paralarını alamayan teknik heyet ve futbolcularda bekleyiş sürerken kulübe parasal destek veren Erdal Acar'la yönetim arasında yeni bir kriz çıkabileceği öne sürüldü.
Karşıyaka yay gibi
Haberler / Spor
21 Ekim 2015 Çarşamba 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonluk parolasıyla yola çıktığı PTT 1'inci Lig'de ilk 8 maçta 6 puanda kalarak düşme hattına kadar gerileyen Karşıyaka'da sezon öncesi kulübe yaklaşık 8.5 milyon TL nakit kaynak aktarıp, oyunculara alacaklarına karşılık senet dağıtan Erdal Acar'la sezon başında tartışma yaşanmıştı. Tartışmalardan sonra futbol şubesinin kontrolü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından itibaren İstanbullu iş adamına devredilmişti.

Erdal Acar, şubenin sorumluluğunu üstlenmesine rağmen, o tarihten sonra takımın beklediği ödemeleri her hafta erteledi. Ekibe geç katılan Necati, Engin ve 30 Eylül'de sözleşme imzalayan teknik direktör Kemal Özdeş ile ekibi henüz para alamazken, yabancı oyuncuların maaşları ve transfer taksitleriyle birlikte güncel borç, 2 milyon TL'ye çıktı.

Bu arada Erdal Acar'ın yeğeni Devrim Acar başkanlığında görev yapan Mustafa Özçakar ve Kerim Çetin, futbolculardan sabır istedi. İkilinin kötü gidişin ardından Özdeş'ten rapor alıp bazı futbolculara ceza kesmeyi planladığı toplantı da Devrim Acar İzmir'e gelmediği için yapılamadı.

DİVANDA BÜYÜK YARIŞ
Karşıyaka'nın 26 Ekim Pazartesi günü Nikah Sarayı'nda yapılacak divan yönetim kurulu seçimi de son dönemdeki kulüp yönetimi kongrelerinde olduğu gibi 2 adaylı yapılacak. Üyelikte 25 yılını dolduran isimlerle eski başkanların oy kullanma hakkının bulunduğu divan yönetim kurulu başkanlığı için mevcut Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler ve eski Başkan Cihan Büyükoral liste hazırlığı yapıyor. 




Karşıyaka teknik direktörü Özdeş: "Bize para değil puan lazım"
 
PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'da ödemelerin gecikmesiyle ilgili tartışmalara açıklık getiren teknik direktör Kemal Özdeş, "Maddi sorunumuz ve maddiyat düşüncemiz yok. Bize para değil puan lazım" dedi. 

Kemal Özdeş, düzenlediği basın toplantısında hem kendisi phem de oyuncularının parayla ilgili bir beklentileri olmadığını vurgularken, "Önemli olan bu bulunduğumuz yerden çıkmak. Bizim için hizmet etmek her şeyden önemli. Hizmet ederseniz sonunda kazanırsınız" diye konuştu. Futbolculara ceza verilmesini gerektirecek bir durum olmadığını belirten Kemal Özdeş, şöyle devam etti:

"Bu takım benimle çıktığı 2 maçta da galibiyeti hak eden futbol oynadı. Herkesi kazanmamız gerektiğini, bu kulübe hizmet etmenin, buraya bağlılığın önemli olduğunu düşünüyorum."

Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında rakibe pozisyon vermeden, bireysel hataların yol açtığı penaltı golleriyle puanlar kaybettiklerini hatırlatan Kemal Özdeş açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bugün bulunduğumuz yer değil, sezon sonunda bulunacağımız yer önemli. Sakat ve cezalıların dönmesiyle ilk kez tam kadro çalışma imkanı bulduk. Bu hafta lafta değil, gerçek bir başlangıç olmasını istiyorum. Bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Lider durumdaki rakibe özel önlem almaya gerek yok. Rakibin lider olması bir şey fark etmiyor. Benim takımım Vartaş Elazığspor'dan daha kaliteli. Kara bulutları dağıtıp yüzlere tebessüm getireceğiz."

Devre sonuna kadar kalan 9 maçı da kazanmak istediklerini, bu güce de sahip olduklarını sözlerine ekleyen Özdeş, konuşmasını şöyle tamamladı:: 

"Karşıyaka'ya karşı her takım daha iyi motive oluyor. Kazanmaya başlayıp, yarışa hemen ortak olmamız şart. 8'inci haftadaki puan durumunun gerçek olmadığını düşünüyorum. Sezon içinde böyle düşüşleri herkes yaşayacak. Biz uyum sorununu aşıyoruz. Deneyimli kadronun haftalar geçtikçe bize katacağı avantajlar olacak. Devre sonuna kadar ilk 6, ardından şampiyonluk inancım var. Toplanan 6 puan elbet beni de çok üzüyor ama  sadece üzülerek bir yere gelemeyiz. Tabloyu tersine çevirmek için çalışmalıyız." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası