Ege Postası
Geri

Karşıyaka yine kazanamadı

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Afyon kampında oynadığı üçüncü hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremedi.
Karşıyaka yine kazanamadı
Haberler / Spor
3 Ağustos 2019 Cumartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk özel provada Türkmenistan ekibi Şagadam'la 0-0 berabere kalıp, ikinci randevuda ligin yeni takımı Somaspor'a 3-2 mağlup olan yeşil-kırmızılılar, son olarak yine 3. Lig'in yeni temsilcisi Yozgatspor 1959'la 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Kaf-Kaf, ikinci yarıda Hakan'ın golüyle skora denge getirdi. 

Hazırlık maçlarında alınan skorları önemsemediğini belirten teknik direktör Mesut Toros, "Antrenman programını bozmuyoruz. Sabah idman yapıp, akşam maça çıkıyoruz. Teknik ekip olarak mücadeleden ve takımın gidişatından memnunuz. Bizim için önemli olan lig" dedi. Karşıyaka, 5 Ağustos'ta oynayacağı kamptaki son hazırlık maçında Sivas Belediyespor ya da Bandırmaspor'la karşılaşmayı planlıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası