Ege Postası
Geri

Karşıyaka yönetiminden Abdülhamit'e rest

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da serbest kalan ve başka bir kulüple anlaşmayan sağ bek Abdülhamit Yıldız'ın takıma katılmaması teknik heyetin ve yönetimin keyfini kaçırdı.
Karşıyaka yönetiminden Abdülhamit'e rest
Haberler / Spor
23 Temmuz 2018 Pazartesi 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, daha önce birkaç kez telefonla görüştüğü tecrübeli savunmacının takıma döneceğini söylemesine rağmen kadroya dahil olmadığını belirterek, "Biz de artık kendisini aramaya gerek duymuyoruz. Gelmek isterse değerlendiririz; ancak peşinden koşmayız" dedi.

Yeşil-kırmızılı ekibin antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Hakan Çeliker, "İdmanlar devam ediyor ancak Abdülhamit halen ortada yok. Bundan sonra onu oynatıp oynatmamayı bizim düşünmemiz lazım. İyi bir futbolcu, bize katkısı olur; ama 'Olmazsa olmaz' demiyoruz. Gençlerimiz de çok hırslı. Onun yerini doldurmak için çalışıyorlar" diye konuştu.

İç transferde 12 futbolcusuyla el sıkışan Kaf-Kaf'ta yeni sezon öncesi Tayfun Uşakspor'a, Erhan Altınordu'ya giderken, Mahmut Almanya'ya döndü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası