Ege Postası
Geri

Karşıyaka’da “Korona Günlükleri” sürüyor

Karşıyaka Belediyesi’nin “Korona Günlükleri” etkinliğinin bu haftaki konukları gazeteci yazar Mustafa Kemal Erdemol ile iktisat tarihçisi Dr. Serdar Şahinkaya olacak.
Karşıyaka’da “Korona Günlükleri” sürüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Nisan 2020 Pazartesi 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Haluk Işık’ın yönettiği ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan etkinlikte, Pazartesi günü saat:16.00’da Mustafa Kemal Erdemol ile “Dünyada ve bizde Koronaya bakış ve Basın”, Çarşamba günü aynı saatte Dr. Serdar Şahinkaya ile “Koronanın ekonomide anımsattıkları” konuşulacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinliğe dair yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Yaşadığımız salgının yarattığı sıkıntıları, hayatın her alanında hemşerilerimizle birlikte aşmak için, kesintisiz bir mesai uyguluyoruz. “Korona Günlükleri” her gün daha da artan bir ilgiyle, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu haftada, dallarında çok değerli iki konuğumuzla evlerde olacağız. Bir yandan ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelere basın penceresinden bakacak, bir yandan da salgının ekonomiye yansımalarını değerlendirip, ne yapmalı sorusuna yanıt arayacağız. Sayın Erdemol ile Dr. Şahinkaya’ya şimdiden teşekkür ederken, herkesi bizimle olmaya davet ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası