Ege Postası
Geri

Karşıyakalı muhtarlardan “darbe girişimi” tepkisi

Karşıyaka Muhtarlar Derneği çatısı altında örgütlenen Karşıyakalı mahalle muhtarları, 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki göstermek için basın açıklaması yaptı. Muhtarlar “Şiddetle kınıyoruz” dedi.  
Karşıyakalı muhtarlardan “darbe girişimi” tepkisi
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2016 Salı 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde yapılan basın açıklamasını Örnekköy Mahalle Muhtarı Avni Yüksel okudu. Tüm muhtarlar da basın açıklaması sırasında alanda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının komutasındaki yüce milletimizin, tarihin akışını değiştiren kahramanlık destanlarıyla bu günlere kadar gelen Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde oynanan kirli oyunlara rağmen Türk Halkı, Anadolu topraklarında sürdürdüğü bin yıllık hakimiyeti sekteye uğratacak her türlü girişimin karşısında duracağını bir kez daha kanıtlamıştır. Bu elim darbe girişimi sırasında canlarını hiçe sayarak şehit olan, yaralanan güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası