Ege Postası
Geri

Karşıyakalı taraftarlarlardan Tolungüç'e fotoğraflı mesaj

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezona büyük sıkıntılar içinde hazırlanmasına rağmen Bugsaşspor ve Tuzlaspor galibiyetleriyle 8 yıl sonra ilk kez ligin ilk iki maçını kazanmayı başaran Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün iki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Karşıyakalı taraftarlarlardan
Karşıyakalı taraftarlarlardan Tolungüç'e fotoğraflı mesaj
Haberler / Spor
12 Eylül 2016 Pazartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Taraftarlar, Karşıyaka'nın geçen sezon TFF 1'inci Lig'den düşmesinin kesinleştiği 2 Mayıs'taki 3-3'lük Yeni Malatyaspor maçının son anlarında Tolungüç'ün saha kenarında üzüntüden dizlerinin üzerine çöktüğü bir fotoğrafla, 2-0 kazanılan son Tuzlaspor karşılaşmasında omuzlara alınıp havalara atıldığı fotoğrafı kolaj yaparak paylaştı. 
Yeşil kırmızılılar, göreve geldikten sonrra geçmişte yüzüne bakılmayan gençlere şans verip güvenen Soner Tolungüç ve öğrencilerine övgüler yağdırdı. 


Taraftarlar, fotoğrafı sosyal medyada, "Tam umutlarımız bitmek üzereyken Karşıyakamıza geldin. Her şeyin para olmadıgını gösterdin ve bizi yeniden umutlandırdın. Bu taraftar seninle ve öğrencilerinle gurur duyuyor. Daima yanındayız Soner Hoca" mesajıyla paylaştı. 


Geçen sezona büyük umutlarla başlayan Karşıyaka'da Tolungüç, 5'inci teknik adam olarak son 9 haftada göreve gelmişti. Tecrübeli teknik adam, en alt basamakta devraldığı yeşil kırmızılıları 13 yıl yer aldığı TFF 1'inci Lig'den düşmekten kurtaramamıştı. Yeni sezona maddi sıkıntılar, transfer yasağı ve genç ağırlıklı bir kadroyla giren Karşıyaka'da geçen sezon Göztepe derbisi sonrası göz yaşlarını tutamayan, küme düşünce saha kenarına yıkılan Tolungüç, takımı 2'de 2 yapınca omuzlara alındı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası