Ege Postası
Geri

Kavalar'dan Yücel'e 'hazırız' mesajı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel dün Bornova’da ilçe örgütüyle buluştu. İlçe ziyaretlerinde birlik mesajı veren Yücel’in Bornova’ya kongrede verdikleri destek için teşekkür ettiği belirtilirken, geniş kapsamlı yapılan toplantıdan memnun ayrıldığı ifade edildi. Bornova CHP sahaya iniyor
Kavalar'dan Yücel'e 'hazırız' mesajı
Haberler / Yerel Politika
20 Mart 2018 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar Bornova’da dün yapılan İl Başkanı Deniz Yücel'in ziyaretinin ayrıntılarını Egepostası’yla paylaştı. İl Başkanı ziyaretiyle mahalle temsilcilerinin ve parti üyelerinin bir araya getirildiği geniş katılımlı bir çalışma yapıldığını dile getiren Başkan Kavalar ülke gündemine ilişkin de görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Egepostası’na konuşan Başkan Kavalar, “Genel anlamda sunumlarımızı yaptık. Göreve geldikten sonra yaptıklarımızla ilgili bilgilendirme sunumu yaptık. Eğitimlerle ilgili ve neler yapılmasıyla ilgili sunum yaptık. Mahalle temsilcileri önemli. AKP’nin laik cumhuriyete verdiği zararları anlattım. Bir gün İslam cumhuriyetiyle uyanacağız. Parlamenter sistemi yok etmek için harekete geçtikleri anayasa değişikliği ile ilgili, entrikalarla, kaybettikleri seçimi kazanca çevirdiler. Vazgeçilmez sistemden vazgeçilmesi için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getirmeye çalıştılar. Şimdi de İstiklal Marşı’nın bestesini değiştirmeye çalışıyorlar. Yarın da parlamenter sistem ve en önemli sembolü laik cumhuriyeti yıkıp İslam cumhuriyeti haline getirmek isteyenlerle mücadele edeceğiz. Birlik beraberlik içinde götürmeye çalışacağız” dedi.

AK Parti ile MHP’nin ittifak konusunda yeterli oy toplayamadığının da dile getirildiğini ifade eden Başkan Kavalar “İttifakta panik halindeler. Bunun sebebi de yüzde 51'i geçmek için MHP’ye bile ihtiyaçları var. Saadet Partisi’ne yalvarmalarının da sebebi bu. Oylarının yüzde 45’ten yukarı çıkma ihtimalleri yok. Hayır cephesi olarak ülkedeki iktidarlarına son verip, hesap soracağımızı dile getirdim” şeklinde konuştu.

“HAZIR BEKLİYORUZ”

İl Başkanı Yücel’in Bornova’ya teşekkür ettiğini de belirten Başkan Kavalar “İl Başkanımız bize ‘Kongrede en büyük desteği veren ilçelerden birisiniz’ dedi. Bu toplantıdan memnun kaldı. Bu programla mahalle, temsilcilerinin çalışma programını bir araya getirdik. Geniş kapsamlı oldu. İlçe örgütü alt yapısıyla hazır vaziyette çalışmayı bekliyor mesajımızı da İl Başkanımız Yücel’e ilettik” şeklinde konuştu.

DANIŞMA KURULU YAPILACAK

Bornova İlçe Örgütü’nün Cumartesi günü Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde yapılacak Danışma Kurulu Toplantısı'nın ardından sahaya ineceğini ifade eden Başkan Kavalar, toplantıda özellikle dava adamı olunması gerektiğinin vurgulandığını ve ben değil biz kavramıyla hareket edilmesi gerekliliğinin ifade edildiğini de söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası