Ege Postası
Geri

Kavalar ve Gümrükçü'den adaylık açıklaması

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP Genel Merkezi’nin görev vermesi halinde milletvekilliğine aday olduğunu açıkladı. CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ise, adaylığa yeşil ışık yaktı. Kavalar ve Gümrükçü'den adaylık açıklaması
Kavalar ve Gümrükçü'den adaylık açıklaması
Haberler / Yerel Politika
20 Nisan 2018 Cuma 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI /EGEPOSTASI- Seçim tarihinin 24 Haziran olarak belli olmasının ardından partilerde hareketlilik başladı. CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar CHP Genel Merkezi’nin görev vermesi halinde milletvekilliğine aday olduğunu açıkladı. 

CHP İzmir milletvekilliği için göreve hazır olduğunu belirten Kavalar, “Böyle bir düşüncem var ama burada genel merkezimizin alacağı kararlar önemli. İlçe başkanları olarak yerlerinizi boşaltmayın görevinize devam edin derlerse o zaman yapacak bir şeyimiz kalmaz. Aday olmayı düşünüyorum. Bizlere ihtiyaç duyarsa genel merkezimiz milletvekili adayı gösterirlerse bizde milletvekili adayı olarak üstümüze düşen görevi laiki ile yerine getiririz göreve hazırım” dedi.

Geçtiğimiz yıl ilçe kongresi önceci Egepostası’na açıklama yapan Kavalar, “Hedefim öncelikle ilçe başkanlığı ardından 2019 genel seçimlerinde ön seçimden iyi bir sıraya gelerek milletvekili adayı olmak” ifadelerini kullanmıştı.

GÜMRÜKÇÜ YEŞİL IŞIK YAKTI

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ise, "Vekillik noktasında bir boşluk var. Kararı bizim dışımızda genel merkez verecek. Bize derlerse ilçe başkanlığından istifa etmeyeceksiniz. O zaman yapacak birşey yok. Üzerimizde büyük sorumluluk var. Seçim de çok önemli bir seçim bakacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası