Ege Postası
Geri

Kaya'dan CHP'li vatandaşlara çağrı

Cumhur İttifakı, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katılımı ile Ayrancılar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Oldukça coşkulu geçen açılışa Ayrancılar sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Açılışta konuşan Kaya, “CHP’li kardeşlerime sesleniyorum, bu CHP sizin babanızdan, dedenizden kalan CHP değil. Bu parti Sefer’in, Musa’nın partisi oldu artık. Sağda solda konuşuyorlar, biz ne istersek CHP’de o olur diyorlar. Bunlar aday olmak için de çok verdiler, şimdi almaya geliyorlar. Gelin sizin partinizi de İsmail’den, Sefer’den, Musa’dan kurtaralım" dedi. Kaya'dan CHP'li vatandaşlara çağrı
Kaya'dan CHP'li vatandaşlara çağrı
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2019 Pazartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerel seçime günler kala siyaset Torbalı’da da hareketleniyor. Geçtiğimiz hafta Torbalı merkezinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapan Cumhur İttifakı Ayrancılar’da da SKM açılışı gerçekleştirdi. AK Parti MKYK üyesi ve İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın katılımı ile gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli mesajlar verildi.

ORAL’DAN VATAN, MİLLET VE BAYRAK VURGUSU

AÇILIŞ konuşmasını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkan ilk isim MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammet Oral oldu. Konuşmasında vatan, millet ve bayrak vurgusu yapan Oral, “Bugün burada Cumhur İttifakı olarak el ele, gönül gönüle vermiş durumdayız. Bu güzel birliğimize, kardeşliğimize vesile olan çok değerli Genel Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursak olalım, hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım vatan, millet ve bayrak hepimizin ortak değerleridir. Bu değerler etrafında Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin diyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

AKBIYIK, “BAŞKANIMIZ VE VEKİLİMİZ BAŞIMIZI ÖNE EĞDİRMEDİ”

Meseleyi siyasi bir seçimden ziyade memleket meselesi olarak gördüklerini ifade eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, “Biz Ayrancılar’a hep inandık, güvendik, Ayrancılar da sağ olsun bizleri hiç mahcup etmedi. Gittiğimiz her mahallede, çaldığımız her kapıda büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz. Çünkü bugüne kadar ne belediye başkanımız, ne de milletvekilimiz başımızı öne eğdirmedi.2014 yılında aldığımız hizmet bayrağını sizlerin teveccühü ile 2019’da dalgalandırmaya devam edeceğimize inanıyorum. Bu kutlu davada bizimle beraber çalışan Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımıza da canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

GÖRMEZ, “AYRANCILAR’DA HİZMET YARIŞI YAPTIK”

AYRANCILAR’IN hem Torbalı için, hem de bölge için son derece önemli bir merkez olduğunu belirten Cumhur İttifakı adayı ve Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Girdiğimiz her seçimde, çıktığımız her yolda en büyük desteği sizlerden gördük, Ayrancılar hep yanımızda oldu. Biz de Ayrancılar’a olan gönül borcumuzu ödemek için burada adeta hizmet yarışına girdik. Biz yapma yarışına girerken, başka bir kurumlar da yıkma yarışına girdi, biz yaptıkça onlar yıktı, onlar yıktıkça biz yaptık. Pes etmedik ve Ayrancılar’ın yollarını, caddelerini, sokaklarını ikişer defa yaptık” dedi.

BAŞKAN’DAN AYRANCILAR’A YENİ MÜJDELER

EĞITIMDEN sağlığa, ulaşımdan altyapıya kadar Torbalı’da yapılan hizmetleri anlatan Başkan Görmez, Ayarncılar’a da yeni müjdeler verdi. Başkan Görmez, “Hastaneden okula, ulaşımdan altyapı yatırımlarına kadar Torbalı’nın 40-50 yıllık sorunlarını çözdük. Torbalı’nın neresine giderseniz gidin en az bir eserimiz, bir projemiz vardır. Ayrancılar’da meydan düzenlemesi ile, düğün sarayı ile, yol ve cadde düzenlemeleri ile birçok hizmete imza attık, atmaya devam ediyoruz. Şimdi Ayrancılar’a eski Torbalı Devlet Hastanesi büyüklüğünde bir hastane kazandırıyoruz, Sağlık Bakanlığı gerekli işlemlere başladı, şu an ihale aşamasında. Vekilimizin desteği ile Ayrancılar’a yakışır bir futbol sahasının da sözünü aldık, onun da çalışmaları kısa sürede başlayacak. Taziye evi ihtiyacımız var, uygun bir konumda Ayrancılar’a iki adet taziye evi yapacağız. Yeşilköy’den Subaşı’ya kadar Torbalı’yı ışıl ışıl bir kent yapacağız” dedi.

KAYA, “YEREL VE GENEL İKTİDAR EL ELE VERDİK”

TORBALI’DA yerel ve genel iktidarın el ele vererek 500 Trilyon değerinde hizmete imza attığını belirten AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Torbalı ve Ayrancılar halkının destekleri ile yerel ve genel iktidarı bir araya getirdik, ilçemize 500 trilyon değerinde kamu ve belediye yatırımı yaptık. Bir taraftan hükümet yatırımları ile bir taraftan belediye hizmetleri ile Torbalı’nın her mahallesine, her vatandaşımıza dokunan eserler kazandırdık. Şimdi Ayrancılar’a da bir hastane kazandırıyoruz, çalışmaları yakın zamanda başlayacak.” dedi.

KAYA’DAN MÜJDE, HASTANE “A TİPİ” OLACAK

250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nin şartlarının daha da iyileştirileceği müjdesini de Ayrancılar’da veren Kaya, “İlçemize kazandırdığımız en büyük eserlerden olan 250 yataklı devlet hastanemizi şimdi de A tipi hastane yapacağız. Bir üniversite hastanesi gibi, bir araştırma hastanesi gibi her branşta uzman profesörlerle çok daha kaliteli bir sağlık hizmeti verilecek. Bu hastaneyi Torbalı çok daha erken kazanabilirdi. Ancak eski başkan bu hastanenin gelmemesi için elinden geleni yaptı. Birçok vatandaşımız hastane yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşadı, hayatını kaybedenler oldu. Hepsinin sorumlusu eski kameracı başkandır” dedi.

CHP’Lİ VATANDAŞLARA ÇAĞRI

KONUŞMASINDA CHP’li vatandaşlara da seslenen Kaya, “CHP’li kardeşlerime sesleniyorum, bu CHP sizin babanızdan, dedenizden kalan CHP değil. Bu parti Sefer’in, Musa’nın partisi oldu artık. Sağda solda konuşuyorlar, biz ne istersek CHP’de o olur diyorlar. Bunlar aday olmak için de çok verdiler, şimdi almaya geliyorlar. Gelin sizin partinizi de İsmail’den, Sefer’den, Musa’dan kurtaralım. Bakın hem ben, hem de Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez, görevde olduğumuz süre boyunca parti ayrımı yapmadık, herkese eşit durduk. En az oy aldığımız yerlerden biri olan Türkmenköy’e bile onlar hizmeti yakıştırmazken biz hizmetlerin en güzelini götürdük. Bu seçimde biz CHP’li vatandaşlarımızın da önce gönüllerine, sonra oylarına talibiz” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası