Ege Postası
Geri

Kaya’dan Menderes ve Gaziemir çıkarması

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya saha çalışmalarına Menderes ve Gaziemir ilçelerinde devam etti.
Kaya’dan Menderes ve Gaziemir çıkarması
Haberler / Yerel Politika
24 Nisan 2015 Cuma 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya saha çalışmalarına Menderes ve Gaziemir ilçelerinde devam etti. Menderes’te Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İmre’nin de eşlik ettiği bir dizi programa katılan Kaya’ya ilgi büyüktü. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı yaptığı dönemde Menderes’e defalarca geldiğini hatırlatan Kaya, “Menderes benim evim. Kendimi bu topraklara ait hissediyorum. Bu güzel ilçe, demokrasi şehidi rahmetli Adnan Menderes’in adını taşıyan bu güzel ilçe 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde daha bir güzelleşti. Dostum, kardeşim, hizmet adamı Bülent Soylu’nun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla birlikte Menderes kendini buldu. Menderes’in altın çağı şimdi yaşanıyor. İlçenin her köşesinde, her mahallesinde, dağ kesiminde kalan mahallelerinden sahil bandındaki yerleşim yerlerine kadar her noktasında değişim var, dönüşüm var. AK Parti belediyeciliği ile taçlanan Menderes şimdi 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde bize rekor oy oranı ile sahip çıkacak, ben buna inanıyorum. Evimden, ailemden, Menderes’in güzel insanlarından, bize her zaman sahip çıktıkları gibi 7 Haziran’da da desteklerini esirgememelerini istiyorum.” şeklinde konuştu.
Gaziemir’de AK Parti birinci parti olacak
Menderes’ten sonra Gaziemir ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, burada AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun ve son yerel seçimde AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı olan Kerem Baykalmış tarafından karşılandı. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan, kahvehane ve kafeteryalarda oturan vatandaşlarla sohbet eden Kaya, Sarnıç’a da uğramayı ihmal etmedi. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin sonucunda AK Parti’nin Gaziemir’de birinci parti olacağını belirten Kaya, “Gaziemir’de bir destan yazacağız. Birinci belli, AK Parti. Diğer partiler ikincilik için yarışıyor. Sevgili İlçe Başkanımız Hüseyin Uzun ile AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptık. Davaya olan aşkını ve sadakatini, inancını ve kararlılığını en iyi ben bilirim. Gaziemir’de teşkilatımız çok iyi çalışıyor. Bu güzel çalışma bize birinciliği getirecektir, ben buna inanıyorum.” dedi.
 
CHP belasından kurtulacağız
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Sarnıç’ta vatandaşların bir sorusu üzerine yaptığı açıklamada, “Az kaldı, bu millet kendi iradesiyle CHP’yi tarihin çöplüğüne gönderecek. Onları şimdilerde eteklerine sığındıkları Pensilvanya’daki hoca müsveddesi de kurtaramayacak. CHP belasından kurtulacağız.” dedi. CHP’nin muhalefet anlayışından yakınan vatandaşların şikâyetlerini dinleyen Kaya, “CHP, bu ülkenin başına gelmiş en büyük belalardan birisidir. CHP, bu milletin değerleriyle kavgalı bir partidir. Bu millet, CHP’yi iyi biliyor. Tek parti döneminde gerçekleştirdikleri zulümler unutulmadı. İnsanlarımızın inançlarıyla alay ettiler, bu milletin bin yıllık değerleriyle, kadim medeniyetimizin değerleriyle kavga ettiler. Türkiye’de iyi yapılan ne kadar şey varsa, CHP’nin iktidarda olmadığı zamanlarda yapılmıştır. Bu millet bunları bildiği için asla işbaşına getirmiyor. Şimdilerde bunlar Pensilvanya’daki hoca müsveddesinin eteğine sığındılar. Ama onları o da kurtaramayacak. CHP ve millete ihanet şebekesi, paralel çete beraberce tarihin çöplüğüne gidecek. Bu millet 7 Haziran’da bunlara öyle büyük bir tokat vuracak ki, o tokat okyanusları aşacak, Pensilanya’dan duyulacak.” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası