Ege Postası
Geri

Kayhan, başkan yardımcısı oldu

Karabağlar Belediyesi, eski başkan yardımcısı olan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen Ceyhan Kayhan, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından siyasi başkan yardımcısı olarak atandı. Ceyhan Kayhan'a yeni görev
Kayhan, başkan yardımcısı oldu
Haberler / Yerel Politika
9 Nisan 2019 Salı 19:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinde  Karabağlar Belediye Başkanı seçilen Muhittin Selvitopu, ikinci dönem için kolları sıvadı. 

Başkan Selvitopu yakın çalışma arkadaşı olan ve geçen dönem de başkan yardımcılığı görevi yapan Kayhan'ı bu dönem siyasi başkan yardımcısı olarak atadı.

Kayhan, 2014 yerel seçimlerinde Selvitopu’nun belediye başkanı seçilmesinin ardından Karabağlar Belediyesinde önce spor kulübünün başına getirilmiş ve aynı zamanda belediyenin spor koordinatörülüğü görevini yürütmüş, daha sonra da Belediye Başkan Yardımcısı yapılmıştı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Kayhan, Konak Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak partisi onu aday göstermemişti. Kayhan, son yerel seçimlerde Karabağlar  meclis üyesi oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası