Ege Postası
Geri

Kayip Turist 4 Gün Sonra Bulundu

ANTALYA'da eşiyle birlikte tatil için yerleştiği otelden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 72 yaşındaki Alman turist G.B., 4 gün sonra jandarma tarafından bulundu. Manavgat İlçesi, Kumköy mevkiindeki bir otele eşiyle birlikte...
Kayip Turist 4 Gün Sonra Bulundu
Haberler / Genel
6 Ocak 2014 Pazartesi 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYA'da eşiyle birlikte tatil için yerleştiği otelden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 72 yaşındaki Alman turist G.B., 4 gün sonra jandarma tarafından bulundu.
Manavgat İlçesi, Kumköy mevkiindeki bir otele eşiyle birlikte 10 gün önce tatil amacıyla yerleşen G.B., 1 Ocak günü çıkış yaptığı otele dönmedi. Eşi tarafından jandarmaya yapılan kayıp başvurusunun ardından harekete geçen ekipler, bölgedeki hastaneler, taksi durakları, restoranlar ve havalimanına bilgi verdi.
Dün Side Beldesi, Selimiye Mahallesi'ndeki bir otelde kaldığı belirlenen G.B., jandarma tarafından bulundu. Alzheimer başlangıcı olduğu belirtilen G.B.'nin, konakladığı oteli unuttuğu anlaşıldı.
Eşiyle Kumköy Jandarma Karakolu'nda buluşan G.B., kendisini bulan ekiplere teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası