Ege Postası
Geri

Kayıp çiftçi bugün de bulunamadı

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, sürüsünü kontrol etmek için evden ayrılan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan çiftçi 41 yaşındaki Mustafa Çıtak'ı arama kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor ama...
Kayıp çiftçi bugün de bulunamadı
Haberler / 3. Sayfa
14 Mart 2016 Pazartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiftçilik ve hayvancılık yapan Mustafa Çıtak, 12 Mart Cumartesi sabahı Bergama'nın kırsal mahallesi Durmuşlar'ın Hacıveliler Mevkisi'ndeki sürüsünü kontrol etmek için evden çıktı. Ancak uzun süre dönmemesi üzerine merak eden yakınları, sününün yanına gittiğinde kendisine ulaşamadı. Gidebileceği yerlere de bakan yakınları Çıtak'ı bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

"İZMİRLİ ÇİFTÇİDEN 24 SAATTİR HABER ALINAMIYOR" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Jandarma, İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istedi. Birlikte bölgede yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Havanın kararmasıyla birlikte ilk gün ara verilen aramalara bugün günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı. Bölgedeki göletlerde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden gelen 7 dalgıçla arama-kurtarma çalışması yapıldı. Ancak, bölgede tarımsal sulama amaçlı açılan ve her biri 3 metre derinliğindeki beş gölette gün boyu yapılan çalışmalardan ikinci günde de sonuç alınamadı. 10 kişilik AFAD ekibinin karadan yaptığı çalışmalarda da Çıtak'a rastlanmadı. Bergama İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Dinçer de arama kurtarma çalışmalarını izleyip, yönlendirdi.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz da arama çalışmalarının hakkında bilgi alıp, göletin kenarında umutla oğlundan gelecek iyi bir haber bekleyen Hüseyin Çıtak'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Çalışmalara yarın da devam edileceği bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası