Ege Postası
Geri

Kayıp para iddiaları CHP Buca'yı karıştırdı! Paralar nerede'

CHP Buca İlçe Yönetimi’nin, ilçe eski başkanı Kasım Akdağ ile birlikte eski sekreter ve eski sayman hakkında disiplin soruşturması başlatmasının ardından olayla ilgili flaş iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, eski sayman çektiği paraları dönemin ilçe başkanı Kasım Akdağ’a verdiğini öne sürerken Akdağ ise bu iddiaları yalanladı.
Kayıp para iddiaları CHP Buca'yı karıştırdı! Paralar nerede'
Haberler / Yerel Politika
14 Ekim 2020 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Buca İlçe Yönetimi dün İlçe Başkanı Hacer Taş yönetiminde bir toplantı gerçekleştirmişti. Toplantı sonunda oy çokluğu ile İlçe eski Başkanı Kasım Akdağ ile birlikte ilçe eski sekreteri Nurhayat Yılmaz ve ilçe eski saymanı Fatma Yıldız hakkında disiplin soruşturması açılma kararı alınmıştı.

Disiplin soruşturmasına gerekçe olarak ise; İlçe başkanlığının bir bankadaki hesabından İlçe Başkanı Hacer Taş'ın bilgisi dışında para çekildiği iddiaları gösterildi.

Eski başkan Akdağ'ın ve yönetiminin görev süreleri sona erdikten sonra ilgili bankaya imza yetkilerinin olmadığı yönünde bir bildirimin yapılmadığı öğrenildi.

İlçe Başkanı Hacer Taş ve yönetimi para çekilmesinden Akdağ ve ilçe eski sekreteri ve ilçe eski saymanını sorumlu tutarken, konuya ilişkin disiplin dosyası hazırlandı.

PARALAR NEREDE'

Öte yandan ilçe eski saymanının paraları çekip Kasım Akdağ’a verdiği ileri sürülürken, Akdağ’ın saymandan hiçbir şekilde para almadığını söylediği iddia edildi.

Ocak ayının ilk günlerinde CHP Buca İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Hacer Taş’ın göreve başlamasından yaklaşık iki ay sonra da ilçe hesabından 13 bin lira çekildiği belirtildi.

Bu arada iddialara ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan eski başkan Akdağ’ın ise yarın İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşeceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası