Ege Postası
Geri

Kayseri Vali Vekili Aygenç: Kayseri-Malatya karayoluna üst geçit yapılacak

Kayseri Vali Vekili Erdoğan Aygenç, geçen hafta meydana gelen trafik kazasında bir çocuğun öldüğü ve annesinin ağır yaralandığı Kayseri-Malatya karayolu Şirintepe Mahallesi'ne üst geçit yapılacağını açıkladı. Melikgazi ilçesi Şirintepe...
Kayseri Vali Vekili Aygenç: Kayseri-Malatya karayoluna üst geçit yapılacak
Haberler / Genel
29 Mayıs 2013 Çarşamba 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Vali Vekili Erdoğan Aygenç, geçen hafta meydana gelen trafik kazasında bir çocuğun öldüğü ve annesinin ağır yaralandığı Kayseri-Malatya karayolu Şirintepe Mahallesi'ne üst geçit yapılacağını açıkladı.

Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi Kayseri-Malatya karayolunda meydana gelen kazaların önlenmesi ve vatandaşların karşıdan karşıya güvenli şekilde geçebilmeleri için üst geçit yapılmasına karar verildi. Vali Vekili Erdoğan Aygenç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar ve Şirintepe Mahallesi sakinleri ile yaptığı toplantının ardından açıklama yaptı. Aygenç, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak ve kazaların önüne geçebilmek için Kayseri-Malatya karayolunda bir üst geçit yapılması kararlaştırılmıştır. Karayolları 6. Bölge Müdürlüğünce yapımına hemen başlanacak olan üst geçit, 28 Temmuz 2013 tarihinde bitirilerek hizmete açılacaktır.” dedi.

25 Mayıs tarihinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet karşıdan karşıya geçmek isteyen anne Döne Taşçı ve oğlu Yunus Emre Taşçı'ya (7) çarpmıştı. Kazada küçük Yunus olay yerinde hayatını kaybetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası