Ege Postası
Geri

Kayseri’de Kutlu Doğum coşkusu yaşandı

Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Programa katılan protokol üyelerine gül takdim edildi.     Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kayseri Valisi Şerif...
Kayseri’de Kutlu Doğum coşkusu yaşandı
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Programa katılan protokol üyelerine gül takdim edildi.

    Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kayseri Valisi Şerif Yılmaz eşi Hilal Yılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, İstanbul Ataşehir Mimarsinan Camii İmamı Hatibi Rıza Günay’ın Kur’an-ı Kerim okuması ve İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in konuşmasıyla devam etti.

    Daha sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz tarafından 'Hz. Peygamber ve İnsan Onuru' konferansı verildi. Konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi yapıldı ve daha sonra Germirli İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan naat ve ilahi dinletisi ardından İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu bir konser verdi.

    İl Müftülüğü tarafından çeşitli okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz tarafından verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası