Ege Postası
Geri

Kaza geliyorum dedi!

İzmir’de akşam saatlerinde başlayan yağışla birlikte kaza beraberinde geldi. ESHOT’un 46 numaralı Çobançeşme-Konak arasında sefer yapan belediye otobüsü aşırı yağış sonrasında yolda kayarak bir binanın içerisine girdi. Meydana gelen kazada araç şoförü Fuat Şen ağır yaralanırken, kazada şans eseri ölen ya da başka yaralanan olmadı. Ölümden döndüler!
Kaza geliyorum dedi!
Haberler / 3. Sayfa
6 Ağustos 2015 Perşembe 21:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Akşam 20:30 sıralarında bastıran sağanak yağış ile birlikte Buca-Konak arasında sefer yapan 46 sefer sayılı otobüs kaza geçirdi. Otobüste bulunan yolcuların ölümden döndüğü kazada araç şoförü ise ağır yaralandı.
 
YOLCULAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Çobançeşme son durak olarak da bilinen bölgede, 2580 Sokak ile Samsun Caddesi kesişiminde meydana gelen kazada bir belediye otobüsü yol üzerinde bulunan binaya çarptı. Yağışla birlikte kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybeden otobüs yol üzerinde bulunan dört katlı binanın içerisine girerken zorlukla durdu. Meydana gelen kazada yolcular şans eseri yara almadan kurtulurken, araç şoförü ise ölümden döndü. Yarım saatlik yağmura teslim olan İzmir’de yaşanan kaza sonrasında belediye otobüsü şoförü Fuat Şen aracın şoför kabini bulunan bölgede sıkıştı ve yaklaşık yarım saat boyunca kurtarılamadı.


 
FELAKET GELİYORUM DİYOR: AYNI YERDE DÖRDÜNCÜ KAZA
Olayın ardından AKS ekipleri ve itfaiye alana gelirken, şoför Şen uzun süren uğraşlar neticesinde yaralı olarak kurtarıldı. Kazayla birlikte bölgedeki trafik akışı da kesilirken, balkon demirleri göğsüne saplanan araç şoförü ise hastaneye kaldırıldı. Son bir yıl içerisinde aynı yerde toplam 4’üncü kazanın meydana geldiğini aktaran görgü tanıkları ve mahalle sakinleri, kazanın geliyorum dediğini ve tüm uyarılarına karşın belediyenin gerekli önlemleri almadığını belirterek, olayda can kaybı yaşanmamasının tamamen şans eseri olduğunu dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası