Ege Postası
Geri

Kazazedelere kurşun yağmuru

Burdur’un Bucak ilçesinde Rafet Akyiğit, ayrıldığı sevgilisiyle ailesinin içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlanınca, kazazedelere av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda eski sevgili ile baba öldü, anne ise yaralandı.
Kazazedelere kurşun yağmuru
Haberler / Güncel
7 Eylül 2012 Cuma 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay önceki gün 19.00 sıralarında Kastel köyü yakınlarında meydana geldi. Aktarlık yapan Rafet Akyiğit ile Fatma Uysal, geçen yıl 1.5 aylık beraberlikten sonra ayrıldı. Akyiğit’in barışma teklifi Uysal tarafından reddedilince taraflar arasında husumet doğdu. Sevgilisi ve ailesini birçok kez tehdit ettiği ileri sürülen Rafet Akyiğit, Fatma Uysal’ın da bulunduğu, baba Şükrü Uysal’ın kullandığı otomobili takip etmeye başladı. Takip edildiğini anlayan Uysal’ın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampole yuvarlandı. Bu sırada aracını durduran Rafet Akyiğit, iddiaya göre kaza yapan araçta bulunan Şükrü Uysal, Eşi Esma, kızı Fatma ve sevgilisinin ilk eşinden olan 10 yaşındaki Abdullah Acar’a av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği 53 yaşındaki Şükrü Uysal ve kızı Fatma Uysal olay yerinde hayatını kaybetti. Esma Uysal (49) ise kasığından yaralandı. Kaçan Rafet Akyiğit Antalya’da yakalandı. Olaydan sonra hastaneye gelen, ailenin diğer kızı Nesibe Uysal, Akyiğit’in uzun süredir ölen ablasını tehdit ettiğini, defalarca suç duyurusunda bulunmalarına rağmen önlem alınmadığını iddia etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası