Ege Postası
Geri

Kelebekler Vadisi'ne seyir terası için çalışmalara başlandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ve doğal güzellikleriyle ünlü Kelebekler Vadisi'ne seyir terası yapılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara başlandığı bildirildi.
Kelebekler Vadisi'ne seyir terası için çalışmalara başlandı
Haberler / Ege
6 Ağustos 2024 Salı 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'ne seyir terası yapmak için çalışmalara başladı. İlgili kurumlarla görüşülüp tahsis çalışmalarının ardından uygulanacak proje sayesinde Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çekmek, çektirmek isteyenlerin yaşadığı kazaların önlenmesi hedefleniyor.

Kelebekler Vadisi'ne yapılacak seyir terası ile yerli ve yabancı turistlerin güvenli bir şekilde vadinin güzelliklerini izleyebileceği bir alan oluşturulacak. Bugüne kadar birçok can kaybının yaşandığı kayalık alanlar proje ile daha güvenli olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Kelebekler Vadisi seyir terası açıklaması bölgedeki doğaseverler ve fotoğraf tutkunları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

'GÜVENLİ BİR SEYİR TERASI YAPACAĞIZ'

Seyir terası projesi ile ziyaretçilerin can güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra bölgenin turizm potansiyelinin de artacağını belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Kelebekler Vadisi'nin muhteşem manzarasının güvenle seyredilmesi için harekete geçiyoruz. Her yıl yaşanan üzücü kazaları önlemek adına, kayalıkların bulunduğu bölgeye güvenli bir seyir terası inşa edilmesi için gerekli talimatları verdim. Doğayı koruyarak ve güvenliği ön planda tutarak herkes için daha keyifli bir ziyaret sunacağız" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası