Ege Postası
Geri

Kemal Doyuran 'dan Adil Kırgöz'e yaylım ateşi: Dikili ‘dayı’ istemiyor!

Dikili’nin Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Doyuran halk buluşmasında konuştu. Mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Doyuran ‘’ İftira ve aşağılama dolu sözlerin benim yanımdaki halkın çığ gibi büyümesini sağlıyor. Kimse kötü söz istemiyor, kimse kavga istemiyor. Dikili artık ister kara olsun, ister beyaz bir dayı istemiyor.’’ dedi.
Kemal Doyuran 'dan Adil Kırgöz'e yaylım ateşi: Dikili ‘dayı’ istemiyor!
Haberler / Yerel Politika
10 Mart 2024 Pazar 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dikili Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Doyuran meydanda halk buluşması gerçekleştirdi. Yapılan son anket çalışmalarında rakiplerine fark atan Doyuran, mevcut Dikili Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP Belediye Başkan adayı Adil Kırgöz’e yönelik eleştirilerde bulunurken, Dikili halkına da projelerini anlattı.

Doyuran'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Sevgili Dikili halkı, karşımda kocaman bir mozaik görüyorum. Bütün mahallelerimiz, köylerimiz burada. Zorlu bir süreçten yine el ele geçtik. adaylığımızı; halkın adaylığını elimizden aldılar. Bin bir oyun, siyasi mobing hepsi kullanıldı amaç bizim adaylığımızı kağıt üzerinde bitirmekti. Ama olmadı. YSK hukukun üstünlüğünü bir kez daha göstermiştir. Halkın adaylığını geri vermiştir! Zaten şikayet edebilecekleri başka bir kurumda kalmamıştır. Tüm plan, benim meydanlarda olamadığım bir ortam yaratmaktı. Kağıt üzerinde seçimi bitirmekti. Ama olmadı... Bitiremedin! Sonuçta sandıkta halk seni bitirecek! Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın! 

MOBİNGE SON VERMEYE GELİYORUM

Dikili’nin refahı, ilerlemesi, hak ettiği yere gelmesi için ben halkımın zavallısı olmaya hazırım! Halk ile el ele geliyorum. Korku ve tehtid imparatorluğuna son vermeye geliyorum. Belediye işçisine ve memuruna uygulanan baskıya ve mobinge son vermeye geliyorum! Kaybeceksin! Ve artık biliyorsun, halk seni istemiyor! Zor durumdasın korkma diyordum ya artık benden kork! Kimse otobüs otobüs getirdiğin insanlara inanmıyor. İftiralarına inanmıyor. Kimse sana inanmıyor! 

DİKİLİ 'DAYI' İSTEMİYOR

Siyasi üslup herkesin kullanabileceği bir dil değil. İftira ve aşağılama dolu sözlerin  benim yanımdaki halkın çığ gibi büyümesini sağlıyor. Kimse kötü söz istemiyor, kimse kavga istemiyor. Dikili artık ister kara olsun, ister beyaz bir dayı istemiyor.  Beş yıldır kibirin ve egon yüzünden kırmadığın kalp kalmadı. Ben bile meydanlara çıkmadan önce bu kadarını bilmiyordum. Ne yaparsan yap kırdığın, yıkıtğın, yapacağım deyip yapamadığın hiç bir şeyi artık düzeltemezsin. İşimiz dikili gücümüz dikili demişsin. Senin işin mi çoktu yoksa gücün mü yoktu? Sevgili dikililer yüreğinizdeki cam kırıklarının, çektiğiniz acıların toplamıyım ben. Siz bana sahip çıktınız, ben de söz veriyorum size sahip çıkacağım.

ÖNCE İNSAN...

Ben size siz de bana emanetsiniz. son güne kadar el ele eksilmeden çoğalarak yürüyeceğiz. Önce insan... Sonra başkan olmaya geliyorum. Duyuyorum soruyormuşsunuz "meclisi yok nasıl yönetecek?". Belediye başkanının partisi olmaz hizmeti olur, o yüzden bağımsız adayım. Ben tüm partiler için birleştirici güç olacağım. Seçilmiş tüm meclis üyesi arkadaşlarımla uyum içinde çalışacağım. Eminim ki onların dikiliye olan aşkı en az benim aşkım kadardır. Benden olan ya da olmayan yok..

BELEDİYE KAPISINDAN RANT DEĞİL HALK GİRECEK

Çünkü ben dikilinin başkanı olmaya adayım! Tek bir partinin değil. Rozetimi çıkarttım. Doğru siyaset, doğru belediye, doğru insan olarak geliyorum. Belediyenin kapısından rant değil, halk girecek! Dikilinin ve çandarlının tüm imkanları onlar için kullanılacak. Belediyecilik yıkmak değil, yapmaktır. Halkın parasını halk için kullanmaktır. Ve ben bunu yapacağım! kibirle değil sevgiyle yöneteceğim. Korkaklıkla değil cesaretle yöneteceğim. Tek başıma değil sizinle yöneteceğim, halk meclisleri ile yöneteceğim. Beş yıl içerisinde birlikte yapacağımız projelerimizi kısa kısa sizlere tanıtmak istiyorum. Biz beş yıl sonra bunları tamamlamış ve halka verdiğimiz sözü tutmuş olacağız. Ve tüm bunları birlikte başaracağız. Sevgili arkadaşlarım, daima bana sahip çıktınız bana vereceğiniz her oyun onurunu sonuna kadar taşıyacağım. Bağımsız adayım, bağımsız başkan olarak kalacağım. Ancak size gönülden bağlıyım. 

HİÇBİR BELEDİYE İŞÇİSİ, MEMURU İŞİNDEN OLMAYACAK

Sevgili kardeşlerim ben başkan olduğumda belediyede çalışan hiç bir işçi ve memur işinden olmayacak. İşçi kardeşlerim,mevcut belediye yönetimi "emek en yüce değerdir" sözünü unutmuş ya da hiç duymamış. Bu bölgedeki belediyeler içinde en düşük maaşı siz alıyorsunuz. Biliyorum! Maaşlarınız yoksulluk sınırının altında ama size söz artık boynunuz yere eğilmeyecek. Evlerinize giderken yüzünüz gülecek. Çocuklarınıza oyuncak, meyve evinize et alabileceksiniz. Maaşlarınız benim dönemimde en yüksek refah düzeyine getirilecek!

HALKIN OYU SATIN ALINAMAZ

Biliyorum ki halkın coşkun akan selinin karşısında hiç bir güç duramaz. Halkın oyu asla satın alınamaz. mustafa kemal atatürk, şanlı bayrağımız ve vatanımız hepimizin ortak paydasıdır. Yanımda halk, yukarıda hak varken bizi kimse durduramaz.  Benim için zavallı demişsin... Hırsız diyemezsin, yolsuz diyemezsin, rantçı hiç diyemezsin. Eğer halkımın refah düzeyi artacaksa, dikili rantçı değil halkçı belediye olacaksa bana inanan halkımın seve seve zavallısı olurum.... Sizlere Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözüyle veda etmek istiyorum, 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.' Sevgiyle, barışla, umutla kalın dostlarım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası