Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'da Atatürk Bulvarı baştan sona yenileniyor

Kemalpaşa Belediyesi Atatürk Bulvarını yeniliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "İlçemizin vitrini olan İzmir Caddesi'nde yenileme çalışmaları hızla ilerliyor, orta refüj yenileniyor. Tamamlanınca cadde çok daha güzel olacak" dedi.
Kemalpaşa'da Atatürk Bulvarı baştan sona yenileniyor
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mart 2013 Cuma 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kemalpaşa Belediyesi Atatürk Bulvarını düzenleme çalışmalarına başladı. İlçenin vitrini olan Atatürk Bulvarında orta refüjdeki yenileme çalışması devam ediyor. Yapılan Çalışma ile ilgili olarak bilgi veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı "Atatürk Bulvarının tamamını elden geçiriyoruz. Arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında bulvarın ortasında bulunan refüjün hem yüksekliği hem de genişliği düşürülecek. Amacımız trafiğin biraz daha rahatlaması. Bunun dışında yeni bir peyzaj çalışması da yapacağız. Ağaçları yenileyerek, orta refüjü yeşillendireceğiz. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Bulvarının asfaltlama çalışmalarına başlanacak. Halkımız özelikle bu su borularının değiştirilmesi sırasında çok çile çektiler. Bunun farkındayız. Ben tüm vatandaşlarıma sabırlarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Artık son rötuşları yaparak vatandaşlarımıza hem görüntü hem de rahatlık açısından güzel bir bulvar sunacağız.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası