Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'da tansiyon yükseldi: İşçilere polis müdahalesi!

İşten çıkarılan 127 Kemalpaşa Belediyesi çalışanı, belediye yönetimine seslerini duyurmak için belediye binası önünde toplandı. Belediye binasının içine girmek isteyen işçilere kolluk kuvvetleri müdahale etti. İşçiler ve polis arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.
Kemalpaşa'da tansiyon yükseldi: İşçilere polis müdahalesi!
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ağustos 2024 Çarşamba 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kemalpaşa Belediyesi iştiraki KEM-BEL'de çalışan 630 işçiden 127'sinin 2 Ağustos'ta "işe gelmeyen ve çalışmayan işçi" statüsünde işten çıkarılmasıyla ilgili olarak başlayan eylemler tırmanarak devam ediyor.

 Direnişin 20. gününde işçiler her zamanki yerlerini alıp sloganlar eşliğinde belediye binası önünde gitti. Belediye binasına girmek isteyen işçilere kolluk kyvvetleri müdahale edince arbede yaşandı.

İşten çıkarılan işçiler 'İşçiler burada, Mehmet Başkan nerede','Babalar sözünü böyle mi tutar' 'Bize ekmek yoksa size huzur yok' ve 'Direne direne kazanacağız' sloganların attı. 

DİSK Genel-İş 7 Nolu Şube tarafından yapılan açıklamada, 'kimseden iş dilenmiyoruz, bizim olan işimizi geri istiyoruz' denildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası