Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'lı miniklerin kutlu günü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da coşku ile kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasıyla başlayan resmi törenler, daha sonra Ulucak Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programla devam etti.
Kemalpaşa'lı miniklerin kutlu günü
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Nisan 2015 Perşembe 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yurdun dört bir köşesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da da coşku ile kutlandı. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sabah Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan program, daha sonra Ulucak Stadyumu’ndaki törenlerle devam etti. 


Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Türkmen ve Bülent Aksakal, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir’in de hazır bulunduğu etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda önce milli mücadeleyi konu alan bir gösteri gerçekleştirildi. Büyük beğeni alan ve alkışlanan çalışmanın hemen ardından ise ilçedeki farklı okullardan gelen minik öğrenciler, uzun uğraşılarla hazırladıkları gösterilerini sergilediler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası