Ege Postası
Geri

Kemalpaşaspor sezona hazır

İzmir Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan Kemalpaşaspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Bal ligi ekiplerinden Salihli Belediye Spor ile Kemalpaşa İlçe Stadyumu’nda karşılaştı.
Kemalpaşaspor sezona hazır
Haberler / Spor
24 Eylül 2012 Pazartesi 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-  İlk yarısı 1-0 Kemalpaşaspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma 5-1 Salihli Belediye Spor üstünlüğü ile sona erdi. Kemalpaşaspor’un tek golü 20. Dk’da Yağız’dan geldi.

 İlk yarıda ideal kadrosu ile mücadele eden temsilcimiz güçlü rakibi karşısında oynadığı güzel futbol ile yeni sezon öncesi umut verdi.

 Oluşturdukları genç ve dinamik kadro ile ligin iddialı takımlarından olacaklarını belirten Kemalpaşaspor Teknik Direktörü Mükremin Kars “ yeni sezon öncesi çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bugün Bal Ligi ekiplerinden Salihli Belediye Spor’u ağırladık. Maçın ilk yarısında üstün bir oyun sergiledik ve devreyi 1-0 önde kapattık. Sahada koşan, mücadele eden, sürekli oyunun hakimi bir Kemalpaşaspor vardı. İkinci yarıda diğer oyuncularımızı da görmek için tamamen farklı bir kadro ile sahaya çıktık. İdeal kadromuz yavaş yavaş şekilleniyor. Mevcut kadromuza birkaç tecrübeli oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta deplasmanda Foça Bld. Spor ile karşılaşacağız. Ligin ilk maçından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Takımımız bunu başaracak güçte. Ben tüm Kemalpaşalılardan takımlarını yalnız bırakmamalarını istiyorum” dedi.

 Kemalpaşaspor ligin ilk maçında Foça Bld. Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Foça ilçe stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15.00.

 Kemalpaşaspor’un kadrosunda şu isimler yer alıyor

 Geçtiğimiz yıldan takımda kalanlar; Mustafa Metin, Fatih Vanlı, Servet Işık

Altyapıdan Gelenler; Semih Özeri,Serkan Meral,Barış Kayabaş, Oğuzhan Kozan, Murat Yılmaz, Halit Çalışır,İbrahim Kasap,Soner Sivrikaya

Yeni Transferler; Oğuz Kasar, Yağız Kasar (Karşıyaka Spor Klübü), Necdet Hancı, Suat Maden (Altınordu), Ulaş Murat Bingöl, Turgay Alver,Serhat Pakiş (İzaks Çamdibi), Barış Şen (İzmirspor), Aykut Polat (Çiğli Bld.), Umut Devrim Kamalı (İl Özel İdare), Mert Yılmaz, Rıfat Bozkurt (Buca Spor), Muhammet Emin Tizgili (Erzurum Spor), Okan Ünsal (Marmaris Spor),

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası