Ege Postası
Geri

Kenevir ormanı kurmuşlar, bir de Ayet-el Kürsi asmışlar

İzmir'in Tire ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 3 buçuk milyon TL olan uyuşturucu maddeler düzenlenen operasyonla ele geçirilirken, esrar tarlalarına asılan Ayet-el Kürsi şaşkına çevirdi.  Kenevir ormanı kurmuşlar, bir de
Kenevir ormanı kurmuşlar, bir de Ayet-el Kürsi asmışlar
Haberler / 3. Sayfa
8 Eylül 2016 Perşembe 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uyuşturucu kaçakçılarına yönelik Tire ilçesinde aylardır çalışma yürüten Tire İlçe Jandarma Komutanlığı ile İzmir İl Jandarma Komutanlığı (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen alanlara tek tek baskın yaptı. Sabaha karşı başlayan operasyonda önce Kızılcahavlu Mahallesindeki bir eve baskın düzenlendi. Jandarma ekipleri, evde 8 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve bir süredir aranan 51 yaşındaki O.U. isimli şahsı kıskıvrak yakalarken, şahsa ait olduğu belirlenen bir mısır tarlasında da arama yaptı. 20 askeri personel ve uzman köpeklerin katıldığı operasyonda, mısır bitkilerinin içine gizlenmiş ekili vaziyette boyları 50 santimetre ile 2 metre arasında değişen bin 730 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Jandarma ekipleri yaptığı incelemede, kenevir bitkilerinin ekili olduğu alanın yakınlarında 60 kilogram civarında kullanılmaya hazır kubar esrarı da ele geçirdi.

Güvenlik güçleri, kenevir bitkilerinin bulunduğu alanda şaşırtan manzarayla karşılaştı. Mısır tarlası içinde bulunan bazı kenevir bitkilerine, Ayet-el Kürsi duası asıldığı görüldü. Bu durum karşısında şoke olan güvenlik güçleri, duaları alarak operasyona devam etti. 

PİYASA DEĞERİ 3.5 MİLYON

Ele geçirilen kenevir bitkileri, aynı tarlada yakılarak imha edildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin 3 buçuk milyon TL olduğu bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası