Ege Postası
Geri

Kent konseyi Kuşadası için daha aktif görev üstlenecek

Kuşadası Kent Konseyi kent ile ilgili kararlarda daha aktif rol üstlenecek. Başkan İsmail Tezgel ile yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ettikleri belediye başkanı Özer Kayalı’ya, desteklerini bildirdi. Konseyin, yasal üyeleri dışındaki Sivil Toplum Örgütlerini de (STÖ) kapsayan bir örgütlenme içine girmesi gerektiğini söyleyen belediye başkanı Özer Kayalı, Kent Konseyinin, Kuşadası’nın kaderini etkileyecek projeler üreteceğine inandığını söyledi.
Kent konseyi Kuşadası için  daha aktif görev üstlenecek
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Temmuz 2014 Çarşamba 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Bu gün itibariyle  Kuşadası olması gerekli  seviyeden 20-30 yıl geride. Bu yılları hızla geri almalıyız. Bunun için de Kuşadası Kent Konseyi bir arama motoru görevi üstlenmeli. Kuşadası için projeler üretmeli. Kentin on-yirmi yıl sonrasının vizyonunu belirlemeli. Bunun için de profesyonel bir organizasyon ile en az 3 ay sürecek bir çalıştay düzenlemeli. Bunu yaparken de resmi olarak konsey üyesi olmasalar da tüm Sivil Toplum Örgütleriyle diyalog kurmalı. Dışlandığını düşünen STÖ’leri kucaklamalı”dedi.
   
     

Konsey başkanı İsmail Tezgel’de  belediye yönetiminin olumlu icraatlara imza attığını belirterek, Dilek Yarımadası Kalamaki Milli Parkının ihalesinin alınmasını övdü. Tezgel, “Belediyemizin girişimlerini destekliyoruz. Milli Parkın ihalesinin alınması çok olumlu. Turistik bölge olmamız nedeniyle çarpık kentleşme konusunda da alınan her kararı sonuna kadar destekliyoruz. Belediyeye önereceğimiz projeler için ilçedeki 210 derneğin tümüne bir yazı göndererek Kuşadası için önerilerini alacağız. Yapılabilir, uygulanabilir projeleri belediye yönetimine sunacağız” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası