Ege Postası
Geri

Kent siyasetinde fair play rüzgarı!

CHP ve AK Parti’nin İzmir il başkanlarının 9 Eylül’de kurtuluş coşkusuna ortak olması ve beraber kol kola yürümesi kamuoyunda takdirle karşılanırken, ikili bir kez daha bir araya gelecek. CHP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Şenlikleri'nin tamamına katılarak sürece yönelik ılımlı siyaset mesajı veren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’dan sonra bu kez CHP İl Başkanı Ali Engin’den bir adım geldi. Engin, pazartesi günü saat 11:00’de Delican’ı makamında ziyaret edecek, çiçeği burnunda başkana “hayırlısı olsun” diyecek.
Kent siyasetinde fair play rüzgarı!
Haberler / Yerel Politika
12 Eylül 2014 Cuma 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir’de son iki yıl protestolar ve tartışmalar yaşanan 9 Eylül kutlamalarında bu kez siyasi fair-play yaşanmıştı. CHP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Şenlikleri'nin tamamına katılma kararı alan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, kent siyaseti için önemli bir adım atarken, Zafer Yürüyüşü'nde kortejde CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’le birlikte kol kola yürümüştü.

PAZARTESİ 11:00’DE
İzmir’de iki il başkanının kol kola kurtuluş coşkusuna ortak olması, kamuoyunda takdirle karşılanırken bu kez bir adımda CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den geldi. Engin, pazartesi günü saat 11:00'de AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret edecek. Engin, Temmuz ayında AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna atanan Delican’a, “ hayırlısı olsun” diyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası