Ege Postası
Geri

Kenya’da yaralanan işadamı Konya’ya getirildi

Kenya’nın başkenti Nairobi’de, evine giren hırsız tarafından vurularak ağır yaralanan Konyalı işadamı Emre Soyuğurlu (25), Sağlık Bakanlığı’nın tahsis ettiği ambulans uçakla Konya’ya getirildi. Konya Havalimanı’na saat 05.30...
Kenya’da yaralanan işadamı Konya’ya getirildi
Haberler / Güncel
4 Kasım 2013 Pazartesi 08:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kenya’nın başkenti Nairobi’de, evine giren hırsız tarafından vurularak ağır yaralanan Konyalı işadamı Emre Soyuğurlu (25), Sağlık Bakanlığı’nın tahsis ettiği ambulans uçakla Konya’ya getirildi.

Konya Havalimanı’na saat 05.30 sıralarında inen uçaktan ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’ne getirilen Soyuğurlu, tedavisine devam edilmek üzere reanimasyon ünitesine alındı.

"KENYA’DAKİ HIRİSTİYANLAR DA EMRE İÇİN DUA EDİYOR"

Meram Tıp Fakültesi acil servisi önüne gelen Soyuğurlu’nun yakınları herkesten dua beklediklerini dile getirdi. Amca Tahir Soyuğurlu, Emre için ümitli olduklarını ifade ederek Allah’ın lütfu ve dualarla Emre’nin hala hayatta olduğunu söyledi. Amca Soyuğurlu, “Emre için hala ümitliyiz. Allahın lütfuyla, yapılan dualarla ve devletimizin gücüyle Emremiz hala hayatta. Emre yaşam mücadelesi veriyor. Doktorların söylediğine göre Emre direniyor. Bununla ilgili Kenya’dan aldığım dikkatimi çeken bir haber var. Oradaki arkadaşımız, oradaki Hıristiyanların da Emre için dua ettiğini söylediler. Bununla ilgili herkese teşekkür ediyoruz. Emremiz için dualarınızı bekliyoruz. Emre için çok ümitliyiz, çok mutluyuz, biz Emre ile yeniden doğduk. Sağlık durumu şu anda kritikliğini koruyor, ümitliyiz, ümidimizi kaybetmedik” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası