Ege Postası
Geri

Kerküklüler Ramazan Bayramı'na mezar ziyaretiyle başladı

Irak’ın kuzeyindeki Kerkük şehrinde halk, Ramazan Bayramı’na namazın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaretle başladı. Kerküklüler bayram namazı için sabahın erken saatlerinde El-Sadıkul Emin Camii’ne akın etti. İmam Moffek Izzettin...
Kerküklüler Ramazan Bayramı'na mezar ziyaretiyle başladı
Haberler / Dünya
8 Ağustos 2013 Perşembe 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Irak’ın kuzeyindeki Kerkük şehrinde halk, Ramazan Bayramı’na namazın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaretle başladı.

Kerküklüler bayram namazı için sabahın erken saatlerinde El-Sadıkul Emin Camii’ne akın etti. İmam Moffek Izzettin tarafından kıldırılan bayram namazı sonrası okunan hutbedei, 'bugun birlik ve beraberlik gunudur' denilerek bütün İslam alemi için dualar edildi.

Namazın ardından Kerküklüler, her yıl adet olduğu üzere yakınlarının mezarını ziyaret etti; Fatiha okudu.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan İmam Moffek Izzeddin bütün Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Izzeddin, "Müslümanların kalbi temizdir. Bu temiz günde kardeşçe ve huzur icinde yasam" diledi.

Camiye gelenlerden Turhan Terzi de bütün halkın bayramını kutladı; tüm Irak halknın huzur ve guvende olması için dua etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası