Ege Postası
Geri

Kıbrıs Şehitler'inde motosikler tam gaz

İZMİR'de binlerce İzmirlinin her gün alışverişe, dinlenmeye, eğlenmeye ve yemek yemeye geldiği Alsancak semtindeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde motosiklet kabusu yaşanıyor.
Kıbrıs Şehitler'inde motosikler tam gaz
Haberler / İzmir
25 Temmuz 2014 Cuma 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bisiklet sürmenin bile yasak olduğu caddede, bir taraftan vızır vızır fastfood yiyecek servisi yapan diğer taraftan gezmeye çıkanların kullandığı motosikletler, kabalıkları yararak ilerliyor. Trafiğe kapalı olan caddede yürüyenler zor anlar yaşıyor. Defalarca yapılan kontroller, yazılan cezalara rağmen, motosiklet trafiğinin önüne geçilemiyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni motosiklet pistine çevirenlere tepki gösteren vatandaşlar, küçük bir dalgınlıklarında, önemli yaralanmaların olabileceği uyarısında bulunarak, "Yayalara ait olan bu caddede motosiklet sürücülerinin ne işi va? Üstelik hiçbir şeye aldırmadan, hatta geçerken bizlere kenara çekilmemiz konusunda sık sık uyarıda bulunmaktan geri kalmıyorlar. Demek ki verilen para cezaları yeterli değil. Yayalara ait yollarda motosiklet kullananlar trafikten men edilmeli. Burası bir motosiklet pisti değil" sözleriyle tepki gösterdi.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası