Ege Postası
Geri

Kılıç: “CHP'ye ilgi çığ gibi büyüyor”

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Sevda Erdan Kılıç, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor, her gün ilçe ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Sabah 10.00'da başlayan ve gece geç saatlere kadar süren çalışmalarda, bitmeyen enerjisi ve güler yüzüyle vatandaşlardan büyük destek gören Kılıç, “Halkın çığ gibi büyüyen ilgisi bizi yüreklendiriyor, heyecanlandırıyor” dedi.
Kılıç: “CHP'ye ilgi çığ gibi büyüyor”
Haberler / Seçim
22 Mayıs 2015 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugüne kadar Karabarun, Menderes, Çeşme başta olmak üzere tüm ilçelerde yürütülen seçim çalışmalarına katılan ve esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP Milletvekili Adayı Kılıç, Buca'nın köylerinde de çiftçilerle biraraya geldi, kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda CHP'nin ekonomik programlarını anlattı, tarımın üreticinin destekleneceğini söyledi. CHP'nin seçim kampanyasının çok başarılı bir şekilde sürdüğünü belirten Kılıç, “İlçe ilçe, köy köy gezip, vatandaşlarımızla biraraya geliyoruz, sohbet ediyoruz.


Gördüğümüz ilgi bizi daha da yüreklendiriyor ve heyecanlandırıyor. Her geçen gün çıtayı biraz daha yukarıya taşıyoruz. Sokakta halkın çığ gibi büyüyen ilgisinden de bunu rahatlıkla görüyoruz. Vatandaşlarımız projelerimiz için yolumuzu kesiyor, biz anlatmadan onlar anlatıyor, soruyor. Kurduğumuz sıcak iletişim, bize duydukları güven ve ilgileri, bizleri daha da mutlu ediyor, motive ediyor. Bu da bizim için büyük bir gurur” diye konuştu.

“ÇİFTÇİ RAHAT NEFES ALACAK”
Seçim çalışmaları sırasında köy kahvehanelerinde çiftçilerle yaptıkları sohbette çiftçilerin büyük sıkıntı içinde olduğunu gördüklerini belirten Kılıç, 7 Haziran seçimlerinin “Yaşanacak bir Türkiye” için yeni bir başlangıç olacağını söyledi. CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Kılıç, şunları söyledi: 

“Son 13 yılda en büyük mağduriyeti çiftçiler yaşadı, borçlarını ödeyemez hale geldi. CHP iktidarında çiftçi alın terinin karşılığını alacak, desteklenecek. Mazotun üzerindeki dolaylı vergiler kalkacak, litresi 1,5 TL olacak. Türkiye'de son 13 yılda tarım geriledi, tarımsal üretim düştü. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'nde kredi limitleri dolan çiftçi, özel bankaların faiz, ipotek, haciz riskleriyle karşı karşıya. Hükümet, çiftçinin en büyük gider kalemi olan mazota 1 TL'lik destek vererek, büyük bir kandırmaca yapıyor. 1 litre mazot fiyatının içinde 2,28 TL dolaylı vergi, ÖTV+KDV bulunuyor. Mazot üzerindeki bu dolaylı vergileri çiftçimizden almamayı taahhüt ediyoruz”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası