Ege Postası
Geri

Kılıç ve Gümrükçü'den 'seçilmiş yönetici' hamlesi

Geçtiğimiz hafta CHP İzmir İl Başkanlığı'na Şenol Aslanoğlu'nun atanmasının ardından mevcut İl Yönetim Kurulu'nun akıbetinin ne olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Aslanoğlu, yeni yönetim listesini hazırlarken ilçe başkanlarından 4'er 5'er isim istedi. Yeni oluşacak yönetim için belediye başkanları da isim önerirken, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün seçilmiş yöneticileri önerdiği öğrenildi.
Kılıç ve Gümrükçü'den 'seçilmiş yönetici' hamlesi
Haberler / Yerel Politika
16 Ocak 2023 Pazartesi 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 5 yıl sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine geçen hafta toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Şenol Aslanoğlu'nu İzmir İl Başkanı olarak atadı.

Aslanoğlu'nun atanmasının ardından mevcut İl Yönetim Kurulu'nun akıbetinin ne olacağı ise merak konusu oldu.

Aslanoğlu geçtiğimiz günlerde ilçe başkanları ile yaptığı toplantılarda başkanlardan isim isterken, belediye başkanlarının da yönetim için isim önerdiği öğrenildi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçelerinden kongrede seçilerek yönetime giren isimleri tekrar önerdi.

Kılıç'ın Çağdaş Kaya'yı, Gümrükçü'nün ise Cansu Malatyalı ve Hüseyin Kızılkaya ismini yeni olşucak yönetim için önerdiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası