Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, Aksoy hakkında ilk kez konuştu: Gözünün yaşına bakmayız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında gelen şikayetler üzerine disiplin süreci başlatılan ve CHP'den istifa etmesinin ardından 'zimmet ve irtikap' suçlarından tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında ilk kez konuştu. CHP lideri Kılıçdaorğlu, " il başkanımıza rapor geldi ve gelen rapor doğrultusunda biz de süretli bir şekilde gereğini yaptık. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Ya oturacaksın himzet edeceksin. Öyle cebimi doldrucağım, köşeye döneceğim, yolsuzluk yapacağım, bizim kitabımızda bu yoktur. " dedi.
Kılıçdaroğlu, Aksoy hakkında ilk kez konuştu: Gözünün yaşına bakmayız!
Haberler / Politika
27 Kasım 2020 Cuma 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumuhriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına katıldı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanması ile ilgili soruya da değinen Kılıçdaroğlu yaşanan süreci anlattı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Olay bize Menemen halkı tarafından duyuruldu. Duyurulduktan sonra 3 milletvekilini görevlendirdik ve arkadaşlarımız orada halkla ve iddiaların hedefindeki kişilerle görüştü. İzmir il başkanı ile görüşüldü. Görüşmeler sonrasında il başkanımıza rapor geldi ve gelen rapor doğrultusunda biz de süretli bir şekilde gereğini yaptık. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Ya oturacaksın himzet edeceksin. Öyle cebimi doldrucağım, köşeye döneceğim, yolsuzluk yapacağım, bizim kitabımızda bu yoktur. Herkes oturacak belde halkına hizmet edecek. Biz çalışan belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası