Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, CHP İzmir il binasını açtı; Ne mesaj verdi?

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni binasının resmi açılışını yaptı. CHP lideri açılış kurdelesini kesmesinin ardından yeni il başkanlığı hizmet binasını gezdi. Kılıçdaroğlu, İl başkanlığı makamını da ziyaret ederek burada partililerle bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, partinin konferans salonunda yaptığı açıklamada, "Sayın başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gayet güzel, modern bir il merkezi kazandırılmış. Bu güzel binalar, sakın bizlerin rehavete kapılmasına sebep olmasın. Bizlerin sürekli halkın arasında, yanında olması ve onların derdini dinlemesi gerek" dedi.
Kılıçdaroğlu, CHP İzmir il binasını açtı; Ne mesaj verdi?
Haberler / Politika
14 Şubat 2022 Pazartesi 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bir dizi programa katılmak için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında ilk olarak partisinin İl Başkanlığı’nın Konak ilçesinde bulunan yeni binasının resmi açılışını yaptı.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 2020 yılında gerçekleştirilen il kongresinin ardından Şair Eşref Bulvarı üzerindeki il binasının artık kendilerine yetmemesi nedeniyle Alsancak Kültür Mahallesi’nde 5 katlı bir binayı satın almıştı. 

Pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen taşınma Kasım 2021’de gerçekleşmişti. Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında il başkanlığının yeni binasının resmi açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, ev sahibi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba, Ahmet Akın ve Yüksel Taşkın, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP PM üyeleri Devrim Barış Çelik ve Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

14.30'da kortej eşliğinde il başkanlığına gelen Kılıçdaroğlu, yeni başkanlık binasının kurdelesini kesti.

Kılıçdaroğlu açılışın ardından il başkanlığını gezdi ve partililerle kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, partinin konferans salonunda CHP İzmir İlçe örgüt başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Buradaki toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti;

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'SAHADA OLUN' MESAJI

Bugün İzmir’de olmaktan, yeni il binamızın açılışı gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Sayın başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gayet güzel, modern bir il merkezi kazandırılmış. Sayın il başkanımız çok güzel ifade etti. Bu binanın İzmirlilerin ve ihtiyacı olan herkesin buluşma yeri olması çok önemli. Bu güzel binalar, sakın bizlerin rehavete kapılmasına sebep olmasın. Bizlerin sürekli halkın arasında, yanında olması ve onların derdini dinlemesi gerek. Merak etmeyin o sandık gelecek ve bu düzen değişecek. Yeni il binamızın partimize ve İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

YÜCEL: İZMİRLİNİN BULUŞMA MERKEZİ OLACAK

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de yaptığı konuşmada, Genel Başkanına teşekkür ederek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışı gerçekleştimesinin kendileri için büyük onur olduğunu ifade etti.

Yücel, “Sayın Genel Başkanım, sizin olurlarınızla, genel merkezimizin büyük katkılarıyla, İzmir il örgütümüze kazandırılan bu modern ve iktidarımıza yakışacak hizmet binamızın açılışını yapmanız hem örgütümüz hem de İzmir için çok anlamlı ve değerli. Biz burayı sadece il başkanlığı binası olarak değil, İzmirlinin buluşma merkezi olarak da planladık. Yani bu bina, sadece örgütümüzün değil, tüm İzmirli vatandaşlarımızın evi, sığınağı ve mücadele merkezi olacak. Açılışımızı yaparak ve bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız, İzmir Büyükşehir Belediyemizin rekor yatırımla temelini atacağı Buca metrosunun temel atma töreni sebebiyle de kentimize geldiğiniz için, bu bina da emeği olan tüm yöneticilerim ve örgütüm adına bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Cumhuriyete Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP izmir İl Başkanlığı kütüphanesinde yer alan, kendisinin seçme yazılar ve konuşmalarından oluşan “Kemal Kılıçdaroğlu Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” isimli kitabını da imzaladı. 

YÜCEL'DEN MESAJ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel açılışın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Demokrasiyi, Adaleti ve Eşitliği özleyen Türkiye’ye, özlediği iktidarı yaşatacak olan, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla, yeni İl başkanlığı binamızın açılışını gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

BÖKE: MÜCADELEYE DEVAM!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de "İzmir'de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla İl Başkanlığımızın yeni binasının açılışını gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında demokrasiyi, eşitliği, özgürlüğü, adaleti kurmak için hep birlikte, İzmir'de ve tüm Türkiye'de mücadeleye devam!" mesajını paylaştı.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ VE BAŞKAN KILIÇ'A ZİYARET

Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki ikinci durağı Buca oldu.

Buca Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Nikah Salonu’nun açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Elif Karaman ve Erdoğan Demir çiftinin nikah şahitliğini de yaptı.

CHP lideri, daha sonra Buca Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile makamında bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası