Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu Duran'ı övdü, Tirelilere selam söyledi

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran, Ankara temasları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. 
Kılıçdaroğlu Duran'ı övdü, Tirelilere selam söyledi
Haberler / Yerel Politika
17 Temmuz 2020 Cuma 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki gündür Ankara'da yoğun mesai harcayarak, Millet İttifakı paydaşı CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Faik Öztrak, Muharrem Erkek, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergün, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve son olarak da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. 

CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tirelilerin selamını iletti. Başkan Duran hakkında övgü dolu sözler sarfeden Kılıçdaroğlu başarılarının devamını dileyerek Tirelilere selam söyledi. Başkan Duran'ın kendisine sunduğu 1 yıllık faaliyet kitapçığını da inceleyen Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Belediye Başkanlarının halka umut olduğunu söyledi. 

Başkan Duran ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Tire'ye ait yöresel ürünler ve el sanatlarından oluşan hediyelerini takdim etti. Kılıçdaroğlu'nun övgü dolu sözleri için teşekkür eden Başkan Duran "Millet İttifakı olarak çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız da, sizlerin övgülerine layık olmak bizler için mutluluk verici" diyerek, teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası