Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Hiç umutsuzluğa kapılmayın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında, “Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Kılıçdaroğlu: Hiç umutsuzluğa kapılmayın...
Haberler / Politika
1 Mayıs 2022 Pazar 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Saray iktidarının liyakatsiz kadroları ve uyguladığı yanlış politikaları nedeniyle ülke olarak ciddi bir sosyoekonomik buhranı yaşıyoruz. İşsizliğe mahkum edilen milyonlarca emekçimizin ve ailelerin yaşadığı zorluklar, maalesef Saray ve şürekasının umurunda bile değil.

Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Yaşasın 1 Mayıs.”

TUNCAY ÖZKAN: YAŞASIN 1 MAYIS, YAŞASIN İNSAN ONURU!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 1 Mayıs dolayasıyla sosyal medya hesabında bugün bir kutlama mesajı yayınladı. Özkan, Gezi eylemleri sırasında Ankara'da öldürülen işçi Ethem Sarısülük'ün fotoğrafıyla birlikte yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Yıkılır elbet tahtınız. Bir cumhuriyet kurulur; emekçi de insan onuru da kurtulur. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın insan onuru! Ekmek ve hürriyet uğruna mücadele edenler dert görmesinler. 'Dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle, işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet.'"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası